• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Aito Afgaanimatto - suuri valikoima Afganistanilaisia mattoja

Afganistanilaisilla matoilla on ansaitusti hyvä maine, ja ne ovat luultavasti tunnetuimpia kaikista afganistanilaisista tuotteista. Hyvä maine on saavutettu monen eri tekijän ansiosta. Ensinnäkin afgaanimatot ovat esteettisiä jännittävien väriensä (monesti tumman punaisena) ja mielenkiintoisen kuviointinsa ansiosta. Ne ovat myös kestäviä ja vahvoja mattoja, jotka todella kestävät käyttöä. Tämä johtuu siitä että matot kudotaan käsin, ja sillä ajatuksella että ne tulevat käyttöön. Jos ostat afgaanimaton, voit luottaa siihen että saat laadukkaan maton, jolla on pitkä historia ja edelleen erittäin merkittävä perinne.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Aidot afgaanimatot.

Vaikka afgaanimatot ovatkin kovin tunnettuja, niin todellisuudessa niitä valmistaa vain pieni osa väestöstä, nimittäin Afganistanissa asuvat Turkmeenit. Turkmenialaiset elävät pääasiassa Afganistanin pohjois- ja länsiosissa, muodostaen noin kolme prosenttia Afganistanin väestöstä. He elävät pitkälti maan länsi- ja pohjoisrajoilla, missä useimmat afgaanimatot kudotaan. Samaan aikaan afgaanimattoja kudotaan myös Pakistanissa, jonne monet afganistanilaiset ovat liikkuneet maan surkean historian vieminä viimeisten 40 vuoden aikana. Tämä ei suinkaan tee matoista vähemmän aitoja, sillä Pakistanissa matot valmistetaan samalla tekniikalla ja saman ihmisryhmän toimesta kuin suoraan Afganistanistakin tulevat matotkin.

Laadukkaat afgaanimatot.

Tunnetuin afgaanimatto on varmasti Akhche-matto, joka on lähes synonyymi afgaanimatoille. Akhchelle ominaista on erityinen punainen väri sekä elefantin jalka -kuvio. Nämä matot ovat käsin kudotut sekä tunnetut korkeasta laadustaan ja kestävyydestään. Myös muita Afganistanilaisia mattoja on olemassa, kuten esimerkiksi tunnettu Kelim-matto, joka on erityisen kaunis upeiden väriensä ja kuvioidensa ansiosta. Kuten Akhche-matto, myös Kelim on hyvin kestävä ja laadukas. Sinulle, joka haluat laadukkaan afgaanimaton hyvään hintaan, meillä Trendcarpetilla on olemassa paljon vaihtoehtoja. Tarjoamme aina ilmaiset toimituskulut kun tilaat meiltä, sekä tarpeen mukaan myös ilmaisen palautuksen.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)