Beige lastentarhan matto

Beige lastentarhan matto soveltuu jokapäiväiseen lasten leikkiin. Materiaali on likaahylkivää, mutta silti pehmoisen tuntuinen jalkojen alla. Väri beige soveltuu myös moneen tilaan. Maton päällä istuminen ja leikkiminen on miellyttävä kokemus sekä aikuisille lastentarhan työntekijöille että lapsille. Beige lastentarhan matto on myös käytettävissä muissakin tiloissa sekä soveltuu lastentarhan lisäksi vaikkapa lapsiperheen arkeen.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Koko
Huone
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Beige lastentarhan matto

Maton pintamateriaali on tarpeeksi pehmoisen tuntuinen, jotta lapset mieluusti leikkivät sen päällä. Beige lastentarhan matto onkin turvallinen valinta lastentarhaan ja myös helposti hoidettavissa vain tuulettamalla tai tamppaamalla. Lastentarhan arjessa maton jatkuva pesu ei olisikaan käytännöllistä ja olisi liikaa aikaa vievä ratkaisu. Beige on myös väriltään kaunis ja helppo yhdistää moneen tilaan.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)