• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Beige matto

Beige matto on helppo yhdistää olemassa olevaan sisustukseen. Beiget matot ovat elegantteja ja tyylikkäitä - beigejä mattoja on saatavana monessa eri tyylissä ja ulkomuodossa, joten beigenväristen mattojen valikoimasta löytyy varmasti jotain moneen kotiin sopivaksi. Tutustu Trendcarpet Art Line -kokoelman beigen väristen mattojen valikoimaan. Täältä löydät modernin beigen maton tai beigen maton, joka on inspiroitunut itämaisesta kuviosta - täydellinen yhdistelmä edullista hintaa ja laatua.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Tutustu muihin luokkiin

RUSKEAT JA BEIGET MATOTPUNAISIA JA BEIGEJÄ MATTOJABEIGE MATTO PITKÄT HIUKSETBEIGE MATTO VIHREÄ | BEIGE MATTO 140X200BEIGE MATTO 200 X 300BEIGE KUVIOLLINEN MATTOISO BEIGE MATTOBEIGE JA KULTAINEN MATTOBEIGE MATTO VINTAGE | BEIGE OLOHUONEEN MATTOBEIGE MATTO VALKOINENBEIGE MATTO PYÖRISTÄÄBEIGE JA KERMAMATOTBEIGE MATTO MUSTA | BEIGE MATTO 160X230 | SININEN JA BEIGE MATTOBEIGE MATTO LYHYT PAALIBEIGE MATTO HARMAABEIGE JA RUSKEA MATOT | HARMAA MATTO BEIGEVIHREÄ JA BEIGE MATTO | OLOHUONEEN MATTO BEIGEBEIGE LASTENTARHAN MATTOULKOMATTO BEIGEPYÖREÄ MATTO BEIGE | RYIJYMATTO BEIGEVISKOOSIMATTO BEIGEVILLAMATTO BEIGE

Beiget matot eri huoneisiin

Beiget matot löytyvät kaikissa mahdollisissa materiaaleissa ja tyyleissä - yksinkertaisista yksivärisistä muovimatoista hienoihin turkkilaisiin tai afganistanilaisiin Kelim-mattoihin. Sinulle, joka tarvitset mattoa esimerkiksi olohuoneeseen, on varmasti olemassa beige matto joka sopii juuri sinulle - riippumatta siitä, mikä on tyylisi. Lähes tarpeista ja vaatimuksista riippumatta voit löytää beigen maton, joka sopii juuri sinulle - se on tyylikäs osa sisustusta, eikä vie liikaa huomiota. 

Beige matto Ruotsista, Turkista, Idästä

Monet beiget mattomme tulevat ruotsalaisilta korkealaatuisilta yrityksiltä, jotka todella tuntevat matot. Yhdistä yksinkertainen ja tyylikäs beige Horredsmattanilla, joka edustaa skandinaavista designia ja lopputulos on upean kansainvälisen klassinen. Kun ostat uuden beigen maton meiltä, saat myös ilmaiset postikulut, 14 päivän avokaupan sekä maksuttoman palautuksen. Nyt voit vain valita oman suosikkisi ja luottaa nopeaan toimitukseen!

Beige matto

Sävyiltään neutraali ja ajaton beige matto toimii kauniina alustana monessa erilaisessa sisustuksessa. Suuresta valikoimastamme löydät paljon mattoja erilaisiin tarkoituksiin. Pienimmät matoistamme sopivat vaikka seinävaatteiksi tai tuomaan eloa kodin pienimpiin tiloihin, esimerkiksi wc:hen. Toisaalta suurimmat matoistamme peittävät hyvinkin suuren olohuoneen lattian. Suurin osa matoistamme on perinteisen suorakaiteen mallisia, mutta beigejä mattoja löytyy myös pyöreinä. Materiaaleista löytyy valinnanvaraa luonnonmateriaaleista korkeatasoisiin keinomateriaaleihin. Esimerkiksi juuttimatto on viehättävä ja ajaton valinta moneen erilaiseen tilaan. Vaikka beige onkin lähtökohtaisesti hyvin neutraali väri, osa beigeistä matoistamme on kuvioinniltaan ja yleiseltä tyyliltään hyvinkin rohkeita. Beige ei siis läheskään aina ole neutraalin turvallinen valinta, vaan siitä voi myös tulla nykyaikaisen ja rohkean sisustuksen keskipiste.

Olohuoneeseen beige matto

Olohuoneen maton värinä beige on hyvä ja ajaton valinta. Neutraalin värin seuraksi voi hyvin valita joko muita neutraaleja sävyjä tai kirkkaita värejä, jolloin matto ei liikaa sanele muun sisustuksen suuntaa. Onko olohuoneesi matto kovassa käytössä vai enemmän koristeena, jonka yli joskus kävellään? Suuri ja pehmeä matto voi olla itsessään ihan riittävä alusta esimerkiksi kotona tehtävälle jooga- tai pilatesharjoittelulle – sillä oletuksella, että olohuoneestasi löytyy riittävä rauha niihin. Jos kukaan ei kuitenkaan yleensä makaa olohuoneesi lattialla, voit valita maton pelkän ulkonäön perusteella. Miellyttävä väri ja tyyli ovat tietenkin merkittäviä asioita maton valinnassa. Monet arvostavat siistiä ympäristöä, mutta jatkuva imurointi ei kuulu lempiharrastuksiin. Silloin hyvä valinta on eläväkuvioinen beige matto, joka on tehty helppohoitoisesta materiaalista. Elävään kuvioon ja neutraaliin väriin hukkuvat pöly ja lemmikkien karvat, mutta hyvästä materiaalista ne saa myös imuroitua pois ilman suurempaa vaivaa.

Monipuolinen beige

Neutraalina värinä beige on sisustuksessa helppo valinta. Beige matto toimii hyvänä lähtökohtana tyylikkäälle sisustukselle. Beigen voi yhdistää erinomaisesti hyvin erilaisiin väreihin ja sävyihin. Beigen ja valkoisen sävyt saavat aikaan ajattoman ja rauhoittavan kokonaisuuden, joka voi henkiä tyylikkyyttä tai luonnonmukaisuutta. Paljon riippuu tietenkin materiaalivalinnoista. Erityisen tyylikkäältä beigen kanssa näyttävät esimerkiksi hillityt vaaleanpunaisen sävyt. Pehmeät ja hillityt sävyt melkein mistä tahansa väristä voivat toimia beigen kanssa, joten mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat. Harmaan yhdistäminen beigeen vaatii jo taitoa ja pitkälle kehittynyttä värisilmää, mutta sävyt voi aina myös poimia suoraan matosta. Kun matto on valittu miellyttämään omaa silmää, sen sävy-yhdistelmä toimii todennäköisesti hyvänä pohjana muidenkin sisustuksen värien valintaan. Beige on hyvä valinta myös silloin, kun muu sisustus on jo valittu. Neutraalin värinen matto istuu osaksi kokonaisuutta niin kuin se olisi ollut lattialla heti alusta asti. Trendcarpetin valikoimasta löydät eri sävyiset beiget matot.

Monipuolinen beige matto

Valitsemasi beige matto voi kulkea mukanasi uusiin koteihin ja eri tiloihin. Neutraali värimaailma takaa sen, että matto näyttää raikkaalta ja ajankohtaiselta, kun muut sisustuksen osat sen ympärillä vaihtuvat. Voit valita melko vapaasti esimerkiksi sohvan ja verhojen värit, kun maton värimaailma ei rajoita luovuuttasi. Beige matto toimii erinomaisesti myös makuuhuoneessa, jossa sen rauhoittavat sävyt luovat hyvän pohjan levolliselle sisustukselle. Myös lastenhuoneessa neutraali matto voi olla hyvä ja rauhallinen pohja, jota vasten värikkäämmät elementit ja ajoittainen kaaos pistävät vähemmän silmään. Monet beigeistä matoistamme sopivat myös ulkokäyttöön esimerkiksi katetulle terassille tai lasitetulle parvekkeelle. Ulkotiloissa beige näyttää mukavan luonnolliselta, ja sopiva matto tuo myös kaivattua pehmeyttä ja lämpöä jalan alle. Eteistiloissa beige toimii värinä hyvin, sillä siitä ei näy ensimmäisenä sisälle kulkeutuva hiekka ja pöly. Beige matto on siis todella monipuolinen vaihtoehto, joka toimii hyvin monissa eri tiloissa. Tutustu laajaan mattovalikoimaamme ja löydä juuri sinun sisustustyyliisi sopiva beige matto!

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)