• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Beige matot

Beige matto on helppo yhdistää olemassa olevaan sisustukseen. Beiget matot ovat elegantteja ja tyylikkäitä - beigejä mattoja on saatavana monessa eri tyylissä ja ulkomuodossa, joten beigenväristen mattojen valikoimasta löytyy varmasti jotain moneen kotiin sopivaksi. Tutustu Trendcarpet Art Line -kokoelman beigen väristen mattojen valikoimaan. Täältä löydät modernin beigen maton tai beigen maton, joka on inspiroitunut itämaisesta kuviosta - täydellinen yhdistelmä edullista hintaa ja laatua.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Beiget matot eri huoneisiin

Beiget matot löytyvät kaikissa mahdollisissa materiaaleissa ja tyyleissä - yksinkertaisista yksivärisistä muovimatoista hienoihin turkkilaisiin tai afganistanilaisiin Kelim-mattoihin. Sinulle, joka tarvitset mattoa esimerkiksi olohuoneeseen, on varmasti olemassa beige matto joka sopii juuri sinulle - riippumatta siitä, mikä on tyylisi. Lähes tarpeista ja vaatimuksista riippumatta voit löytää beigen maton, joka sopii juuri sinulle - se on tyylikäs osa sisustusta, eikä vie liikaa huomiota. 

Beige matto Ruotsista, Turkista, Idästä

Monet beiget mattomme tulevat ruotsalaisilta korkealaatuisilta yrityksiltä, jotka todella tuntevat matot. Yhdistä yksinkertainen ja tyylikäs beige Horredsmattanilla, joka edustaa skandinaavista designia ja lopputulos on upean kansainvälisen klassinen. Kun ostat uuden beigen maton meiltä, saat myös ilmaiset postikulut, 14 päivän avokaupan sekä maksuttoman palautuksen. Nyt voit vain valita oman suosikkisi ja luottaa nopeaan toimitukseen!

 

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski