• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Seinäverho

Seinäverho

Luo kodikas tunnelma kotiisi

Sisustaminen verhoilla on hyvä ja tehokas tapa luoda miellyttävämpi ilmapiiri kotiin.

On useita tapoja ripustaa verhot seinälle. Riippuen kodin korkeudesta ja leveydestä, tämä voi vaihdella hieman. Tässä artikkelissa annamme sinulle joitain vinkkejä siitä, miten voit luoda ylellisen tunnelman kotiin ja miten helpoiten ripustat verhot seinälle.

Seinäverho

Miten verhot ripustetaan?

On kaksi tapaa ripustaa verhot.

Ensimmäinen vaihtoehto on ripustaa ne ikkunan yli, mikä on yleisin tapa. Sen sijaan suosittelemme ripustamaan ne kattoon. Ajatuksena on, että verho roikkuu katosta lattiaan asti peittäen koko seinän. Tämä antaa huoneelle todella ylellisen tunteen ja saa sen näyttämään hieman suuremmalta.

Minkä tyyppinen verho?

On useita erilaisia verhoja valittavana. Voit valita pimennysverhoja tai samettiverhoja saadaksesi todellisen luksustunteen ja sulkeaksesi auringonvalon kokonaan tarvittaessa. Toinen vaihtoehto on hankkia pitsiverhot tai pellavaverhot, jotka päästävät enemmän valoa ja näyttävät luonnollisemmilta. Ne tuovat raikkautta ja eloa huoneeseen. Koska ne ovat ohuita verhoja, voi olla hieman vaikeampaa saavuttaa seinän vaikutusta. Tämä on helpompaa esimerkiksi pimennysverhojen kanssa, koska ne ovat paksumpia ja voivat paremmin luoda seinän illuusion.

Seinäverho

Verho koko seinä

Voit myös laittaa verhon koko seinälle. Eli asetat kiskon ikkunan yläpuolelle ja ripustat verhon siihen. Näin voit levittää verhon siten, että se peittää koko seinän. Tämä on harvinaista, mutta todella uniikkia. Se luo kompaktin ja sisäänsuljetun tunnelman, joka tekee huoneesta kuitenkin viihtyisän.

Verhon seinämäinen väri

Mitä väriä sinun tulisi valita? Tärkeintä on valita väri, joka sopii hyvin muiden sisustuselementtien kanssa. Verhojen tulisi olla lisä sisustukseen, joka nostaa koko huoneen tunnelmaa. Voit kokeilla eri sävyä kuin huoneen hallitseva väri. Tai voit valita kontrastin, esimerkiksi valkoisen verhon mustaan huoneeseen tai päinvastoin. Joissakin tapauksissa voit käyttää kaunista kuviota verhossa.

Yhteenveto

Verho seinällä on jotain ainutlaatuista. Se erottuu todella muista ja on todella uniikki. Valitse painavampia verhoja luodaksesi ylellisen tunnelman tai hanki kevyt, läpikuultava verho tuoden raikkautta. Valintasi vaikuttaa siihen tunnelmaan, joka huoneessa ja kodissa syntyy.

Seinäverho

Muista myös valita oikea väri. Tutki, mikä väri sopii parhaiten ja sitten valitse paras sävy. Vaalea tai tumma sävy voi tehdä suuren eron.

On hyvä, jos annat verhon roikkua katosta lattiaan, koska se jäljittelee seinää paremmin kuin jos se ripustettaisiin ikkunasta.

Ylellisen ja viihtyisän tunnelman luominen kotiin voi olla helppoa verhojen avulla. Kokeile erilaisia vaihtoehtoja ja löydä juuri sinulle sopiva tyyli ja ilme.



2023-04-24

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)