• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

50 sävyä harmaita mattoja

50 sävyä harmaita mattoja

Joskus ei ole täysin selvää, mikä väri sopii parhaiten monista eri vaihtoehdoista. Onko punainen matto liian räikeä huoneeseeni? Vai haluanko jotain hieman hienovaraisempaa kuin sininen? Joskus tämä voi olla vaikeaa tietää. Jos joskus olet epävarma siitä, minkävärinen matto saattaisi sopia huoneeseesi, tai kun et löydä juuri ”oikeaa” väriä, kannattaa harkita harmaata.

Harmaa on neutraali väri, joka ei ole liian räikeä tai hienovarainen. Harmaat matot ovat tällä hetkellä nousussa, etenkin sellaisten ihmisten keskuudessa, jotka haluavat huoneeseensa Skandinaavisen tyylin. Harmaa on täydellinen väri tasoittamaan kontrastia moniin kirkkaisiin väreihin, kuten oranssiin, turkoosiin, punaiseen ja keltaiseen. Neutraali väri on erittäin hyvä sellaisille, jotka haluavat sisustaa huonetta myöhemminkin tai aikovat muokata huonetta. Aiotko maalata seinäsi pian tai muuttaa ylimääräisen makuuhuoneesi toiseksi huoneeksi? Harmaa matto ei taistele minkään muun huoneessa olevan värin kanssa. Harmaan neutraalisuus takaa sen, että matto on tulevaisuudenkestävä ja se sopii melkein jokaiseen tilanteeseen tai huoneeseen.

Toinen tekijä, joka kannattaa ottaa huomioon mattoa valittaessa, on lattian pinta. Esimerkiksi puiseen lattiaan sopii erittäin hyvin harmaa. Molemmat ovat erittäin monikäyttöisiä ja sopivat yhteen melkein minkä tahansa kanssa. Pähkinäpuinen lattia harmaalla matolla antaa tuoreen Skandinaavisen tuntuman. Kylmille talvikuukausille harmaa lampaannahka lattiallasi antaa lämpimän ja mukavan ilmapiirin – täydellinen lumisille päiville!

Harmaat matot toimivat myös eräänlaisena taustana, mikä mahdollistaa muiden värien ja elementtien erottumisen. Harmailla matoilla on ainutlaatuinen ominaisuus piiloutua huoneeseen. Ne näyttävät sopivan minkä tahansa kanssa ja kaikki näyttää hyvältä sen kanssa. Eli jos haluat kirkkaan sähköisen pinkin pöydän, tai lämpimän oranssin tuolin, harmaa matto sopii niiden kanssa.

Harmaiden mattojen suosio on ollut nousussa vuosien varrella ja yhä useammat ihmiset etsivät enemmän skandinaavisen tyylin muotoilua. Skandinaavisissa sisätiloissa harmaita mattoja käytetään lisäämään luonnonvaloa, jotta se taistelee talven lyhyitä ja pimeitä päiviä vastaan.2019-04-01

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU