• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Ehkäpä nahkainen tai samettinen rahi?

Ehkäpä nahkainen tai samettinen rahi?

Nykypäivän kodeista 9/10 on rahi. Tämä ei suinkaan ole outoa, sillä se on mitä ilmeisin sisustuselementti ja istuin. Rahi on kaunis, helposti siirrettävissä ja siinä on mukava istua. Ehkäpä sinulla jo on yksi tai useampi rahi? Rahi on tullut jäädäkseen!

Pidän eniten marokkolaisesta nahkarahista ja samettisesta rahista, jotka ovat markkinoiden suosituimpia. Törmäät näihin 2 kauniiseen malliin niin verkossa, sosiaalisessa mediassa kuin lehdissäkin. Ei siis ihme, jos sinulla on vaikeuksia päättää kumman oikein ottaisit. Alla puhun enemmän materiaalista, toiminnallisuudesta ja vinkeistä, jotka helpottavat valintaasi nahkaisen ja samettisen välillä. Toivottavasti saat vinkeistä apua rahien viidakossa.

Marokkolainen nahkarahi
Aloitetaan materiaalista. Nahka on ihoa, jota on käsitelty kestämään kulumista ja samalla säilyttämään luonnollisen lujuutensa ja kimmoisuuden. Tätä kutsutaan parkitukseksi - prosessi, jossa eläimen ihosta valmistetaan nahkaa. Iho on tietenkin peräisin Marokosta ja se on käsitelty Marrakechin nahkatehtailla vanhoja menetelmiä ja värjäystä hyödyntäen. Nahkarahit ovat käsintehtyjä ja rahin alapuolen vetoketju hyvin valmistettu. Yksinkertainen, luonnollinen ja aito materiaali, joka takaa pitkäaikaisen kestävyyden ja sopii erinomaisesti käytettäväksi marokkolaisessa nahkarahissa.

Pidän tästä mallista, sillä se säteilee lämpöä. Näet usein tämän tyyppisiä raheja eri ruskean sävyissä ja mikäli etsit maalaismaisempaa sisustusta, suosittelen lämpimästi marokkolaista nahkarahia. Saatavillasi on tietenkin monia hauskoja ja mukavia värejä, jotka tekevät sisutuksestasi elävämämmän. Koska rahit on valmistettu käsin ja täysin ainutlaatuisia, niiden ulkonäkö voi hieman vaihdella. Yleisin koko on 30 cm korkea ja 60 cm halkaisijaltaan. Mitat voivat kuitenkin vaihdella pehmusteesta riippuen. Voit tietenkin vaihtaa pehmusteita sen mukaan, kuinka pienen pehmusteen haluat. Pehmusteena voi toimia esimerkiksi tyyny tai peitto.

Samettinen rahi
Sitten meillä on tämä toinen malli, joka on edellistä mallia halutumpi ja yleisempi. Tämä ei suinkaan ole outoa, onhan sametti v. 2018 kuumin materiaali. Aiemmin samettia käytettiin enemmän kuninkaallisissa ja uskonnollisissa puvuissa, mutta nykyisessä yhteiskunnassa on nähtävillä niin samettisia vaatteita, verhoja, solmioita kuin rahejakin. Suuri tai pieni, säilytystilalla tai ilman, kuumin asia, jonka voit lisätä sisutukseesi, on tietenkin samettinen rahi. Eri harmaan sävyt ovat suosituimpia, mutta saatavana on myös vaaleanpunainen rahi. Tällainen rahi sopii tyylikkäämpään kotiin ja luksukseen taipuvaan sisustukseen. Nämä rahit ovat saatavana useissa tummissa ja kodikkaissa sävyissä, jotka toimivat mainiosti syksyllä, mutta myös raikkaissa pastellin väreissä. Jokaiselle jotakin.

Usko tai älä, mutta kirjoittaessani tätä juttua, olen harkinnut asiaa ja päättänyt tilata vaaleanpunaisen samettisen rahin. Mukavaa iltaa!

/ Amanda2018-10-18

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski