• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Kaksoisverhot

Kaksoisverhot

"Ostetaanko uudet verhot? Verhon tulisi olla avain ylelliseen hotellitunnelmaan, joka luo kotoisan tunteen. Mutta sen sijaan yhden verhon sijaan voit ostaa parin verhoja eli kaksi verhoa päällekkäin, mikä luo ihastuttavan yhdistelmän. Tämä antaa huoneelle todella tyylikkään lisän, joka nostaa koko huoneen sisustuksen uudelle tasolle.

Kaksoisverhojen käyttö on erittäin hyvä valinta luomaan hotellitunnelmaa kotiin. Päällekkäin asetettujen verhojen aikaansaama vaikutus on erittäin miellyttävä. Kuvittele kerros pitsiverhoja ja toinen kerros pellavaverhoja. Tämä luo ylellisen tunnelman samalla kun yhdistelmä houkuttelee enemmän katseita.

kaksoisverhot

Ripusta verhot mahdollisimman korkealle katosta, sillä tämä luo illuusion suuremmasta huoneesta kuin se todellisuudessa on.

Kaksoisverhojen kisko 

Kun ripustat kaksi verhoa, on tärkeää asentaa verhokisko, jossa on kaksi uraa. Näin on mahdollista asentaa kaksi verhoa ja luoda haluamamme vaikutus.

kaksoisverhot

Onko verhon asentaminen suoraan kattoon suositeltavaa? Suosittelemme sitä, jotta saat todella ylellisen tunnelman. Useimmat verhokiskot voi kiinnittää joko kattoon tai seinään.

Kaksoisverhot makuuhuoneessa

Voit myös käyttää kaksoisverhoja makuuhuoneessa. Se on täydellinen lisäys, koska voit säätää valon määrää. Tämä toimii erityisen hyvin pimennysverhojen tai painavien samettiverhojen kanssa, koska verho estää auringonvalon pääsyn sisään ja häiritsemästä sinua nukkuessasi.

Erilaisten materiaalien yhdistäminen voi luoda upean näyttävän tuloksen. Kokeile esimerkiksi paria tummempia samettiverhoja yhdessä vaaleiden pellavaverhojen kanssa. Tai vaaleita pimennysverhoja yhdessä tummemman sävyisten pellavaverhojen kanssa.

kaksoisverhot

Kun valitset sulkea toisen tai molemmat verhot, muodostuu myös kauniita kuvioita. Tämä mahdollistaa valon sulkemisen sametin avulla, samalla kun pellavaverho toimii kauniina elementtinä.

Tai mikset valitsisi pellavaverhoa yhdessä pitsiverhon kanssa, jolloin saat erittäin kauniin yksityiskohdan ja luot luonnollisen tunnelman huoneeseen.

Kun on aika valita verhot makuuhuoneeseen, harkitse

"mitä värejä sinulla on tällä hetkellä. Näin voit yhdistää verhot kodin värimaailmaan ja saada ne sopimaan hyvin yhteen. Joskus voit mennä vielä pidemmälle ja yrittää saada ne sopimaan hyvin yhteen myös muiden huoneessa olevien materiaalien kanssa. Huone, jossa on paljon puuesineitä, voi luoda erilaisen tunnelman kuin hieman modernimpi huone, jossa on metallisia esineitä. Toinen tärkeä asia on myös millaisia verhoja aiot hankkia. Jos ostat samettiverhoja tai pimennysverhoja, se voi luoda pehmeämmän valaistuksen kotiisi. Jos taas valitset ohuen pellavaverhon yhdessä pitsiverhon kanssa, se luo ihastuttavamman tunnelman, jossa huone näyttää avarammalta ja suuremmalta.

kaksoisverhot

Pituus? Minkä pituisia verhoja olet ajatellut? Pitkät verhot voivat luoda tietyn tunnelman, kun taas lyhyemmät verhot luovat erilaisen tunnelman. Voit myös yhdistää molemmat luodaksesi jotain uniikkia, mitä muilla ei ole. Haluamme sanoa, että verhon pituus on tärkeä harkita saadaksesi sen elegantin tyylin ja ylellisen tunnelman.

Yhteenveto:

Kaksoisverhot ovat täydellisiä luomaan ylellinen huone. Valitse oikea verhokisko, ripusta verhot korkealle katosta. Mieti, millaista pituutta haluat ja mitä kangastyyppejä aiot yhdistää. Älä myöskään unohda suunnitella väriyhdistelmiä. Riippuen siitä, valitsetko ohutta tai paksumpaa kangasta, se vaikuttaa sekä sisustukseen että auringonvaloon.

Ajattele, mitä materiaaleja haluat. Haluatko käyttää kahta samanlaista verhoa vai haluatko sekoittaa ja yhdistellä kahta erilaista? Mahdollisuuksia on loputtomasti, sekä materiaalien että värien ja sävyjen suhteen.

Meillä Trendcarpetilla on valmiita verhojen pituuksia, jotta voit ostaa verhoja, jotka ulottuvat aina lattiaan asti."2023-03-27

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU