• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Miksi tyynynpäälliset ovat tärkeitä?

Miksi tyynynpäälliset ovat tärkeitä?

Ehdoton tarvike, joka lisää paljon arvoa, on usein laajalti ylenkatsottu tyynynpäällinen. Tyynynpäälliset sopivat melkein mihin tahansa kotiin, kiitos niiden laajan ja kattavan valikoiman. Lehmäntaljasta värikkäisiin kilim-tyynyihin, jokaiseen huoneeseen löytyy jotain. Asuitpa sitten yksin tai perheesi kanssa, tyynynpäällinen on yksinkertainen ja edullinen lisä, mikä koristaa kotoasi helposti ja kätevästi, samalla antaen uniikin tyylin huonekaluillesi. Kiitos tyynynpäällisten edullisten hintojen, niitä voidaan vaihtaa uudestaan ja uudestaan uuden tyylin saamiseksi.

Yksi tärkeimmistä asioista, mikä tulee ottaa huomioon tyynynpäällistä valittaessa, on niiden käyttötarkoitus ja väriteeman sopiminen kotiisi. Jos haluat lisätä tyynyjä moderneihin huonekaluihin, joissa on pastellivärejä, kannattaa hankkia tyynynpäällinen, joka säteilee väriä, kuten esimerkiksi meidän samettityynyt tai kilim-tyynyt. Toisaalta, jos haluat asettaa tyynyjä vanhempiin huonekaluihin, joissa on tylsemmät värit, kannattaa harkita lehmäntaljatyynyä. Se antaa myös tyylikkään ja elegantin olemuksen. Raidalliset tyynyt erityyppisinä, kuten meidän kili-tyynymme, ovat täydellisiä sekä arkisiin että enemmän muodollisiin huoneisiin.

Sen lisäksi, että ne tekevät kodistasi muodikkaan ja koristeellisen, tyynynpäällisillä on toinenkin tärkeä huomioitava tekijä – sen mukavuus. Tyynyn mukavuus on tärkeä asia yksityisissä huoneissa, kuten makuuhuoneissa tai toimistoissa, joissa ei yleensä käy vieraita. Kannattaa valita pehmeää kangasta, kuten samettia, karhean pinnan sijaan valittaessa tyynyä makuuhuoneeseen.

Jos haluat jotain historiallista huoneeseesi, voit harkita meidän kilim-tyynynpäällisiäme- Kilim-tyynyt tulevat monista eri itämaisista paikoista, mutta suurin osa niistä tulee turkista, jossa paikalliset myyjät kauppaavat mattoja kaikkialta Turkista. Jokaisella Turkin alueella on oma perinteinen kuviointinsa ja värimaailmansa, jotka periytyvät satojen vuosien takaa. Jokaisella tyynyllä on oma historiansa ja tarinansa, mikä tekee siitä hyvän keskusteluaiheen vieraidesi kanssa. Meidän kilim-tyynynpäällisemme on kudottu käsin Turkissa ja ne ovat autenttisia.

Kun niitä vertailee muiden koriste-esineiden kanssa, tyynynpäälliset ovat suhteellisen halpoja ja helppoja. Ne ovat erinomainen valinta, joka lisää paljon mihin tahansa huoneeseen, oli se sitten olohuone tai makuuhuone.2019-05-27

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU