• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Minkä värinen mattosi tulisi olla?

Minkä värinen mattosi tulisi olla?

Matto voi muuttaa huonetta melkoisella tavalla, ja oikean värin valitseminen on tärkeää huoneen kokonaislaadun kannalta. Matto on usein suuri, mutta pitkäikäinen sijoitus, minkä vuoksi oikean maton valinta on erityisen tärkeää. Saatat nyt kysyä itseltäsi, minkä värinen matto sopisi parhaiten sisustukseesi? Halusitpa sitten runsaasti väriä tai et – päätös on yksinomaan sinun käsissäsi. Moniväriset matot elävöittävät huonetta ja tarjoavat ihastuttavan, positiivisen auran, kun taas yksiväriset matot neutraaleine väreineen rauhoittavat tilaa. Millaista auraa sinä etsit? Haluatko maton olevan huoneesi keskipiste vai sulautuvan muun sisustuksen maailmaan?

Oikeita tai vääriä vastauksia ei ole, mutta olemme tietoisia vaihtoehtojen rajattomuudesta. Mattojen viidakossa pieni opastus onkin paikallaan. Joten, mitä me TrendCarpetilla suosittelemme mattojen värin suhteen?

Seuraavanlainen ratkaisu toimii aina; hanki matto, joka vivahteiltaan vastaa huoneen muita huonekaluja ja kankaita. Matto voi olla vivahteiltaan vaaleampi tai tummempi. Työskentele värien kanssa, jotka sopivat sävyiltään toistensa kanssa yhteen. Esimerkiksi, jos sängynpäätysi on tummanharmaa, et välttämättä tarvitse tummanharmaata mattoa. Voit valita värin, joka vivahteiltaan on sängynpäätyäsi vaaleampi tai tummempi. Suuntaahan eteenpäin ja tarkastele valikoimamme harmaita mattoja.

Voi olla, että haluat maton olevan suuri ja värikäs osa huonetta. Tässä tapauksessa suosittelemme lisäämään huoneeseen myös muita värikkäitä yksityiskohtia, kenties vaasin tai kukkakimpun. Tämä ehkäisee uniformumaista tunnelmaa, mikä saattaa muodostua, jos mattosi vivahteita ei ole yhdessäkään huoneen muissa esineissä.

Riippuen huoneesi tunnelmasta tumma matto saattaa olla käytännöllinen vaihtoehto. Tumma matto kätkee sisälleen läikyt ja liat vaaleampia mattoja paremmin. Mahdolliset läikyt eivät kuitenkaan saa estää sinua hankkimasta vaaleampaa mattoa, jos mieltymykseksi todella kallistuvat sen puolelle. Onneksi maailmaan mahtuu erilaisia tekstiili- ja kyllästyssuihkeita, jotka tekevät maton puhdistuksesta helppoa. Meiltä löydät esimerkiksi laajan valikoiman valkoisia mattoja ja beigejä mattoja, jotka toimivat kaikenlaisissa huoneissa.

Vinkki! On helpompi muuttaa mattoa, kuin suuria huonekaluja, kuten sohvaa, sänkyä tai muuta. Siksi suosittelemmekin sisällyttämään maton osaksi suurempien huonekalujen värimaailmaa.2020-04-21

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski