• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Miten olisi ryijymatto?

Miten olisi ryijymatto?

Ryijymatot eivät koskaan vanhene ja ovat aina muodissa. Vai tiedätkö ketään, joka ei haluaisi tai jo omistaisi ryijymattoa?

Matto on valmistettu solmukudoksesta. Kyllä, luit oikein, aivan kuin tanssiliike. Tyynynpäälliset ja ryijymatot ovat usein solmukudoksesta. Matto on kudottu valkaistusta pellavasta ja solmuja on saatavana useissa langoissa ja kankaissa. Mattoa on kahdenlaista, kokonainen ja puolikas. Kuten ehkä arvelitkin, ryijymatto perustuu pitkälti lankaan, joka peittää joko koko maton tai toimii vain koristeellisena kuviona.

Ryijymatot ovat saatavana kaikenlaisissa muodoissa; neliönä, suorakulmaisena, pyöreänä tai soikeana. Jos haluat maton, joka peittää koko lattian seinästä seinään, ryijymatto on mahdollista hankkia myös räätälöitynä. Kukapa ei voisi kuvitella tätä pehmeää, kiiltävää ja pörröistä mattoa makuuhuoneen lattialla?

Ryijymatot on saatavana useissa malleissa ja väreissä. Mattoja löytyy kaikkina sateenkaaren väreinä; punaisena, oranssina, vihreänä, turkoosina, beigenä, violettina, vaaleanpunaisena ja tietenkin mustana, valkoisena ja harmaana.

Ryijymatto -kokoelma kattaa niin pidemmällä langalla varusteltuja malleja kuin lyhyjäkin malleja. Jokainen matto on kuitenkin pehmeä ja mukava. Yksi ryijymattojen eduista on se, etteivät ne nukkaannu ja niitä on helppo käsitellä. Ryijymatot voidaan imuroida tavalliseen tapaan ja tahrat lähtevät kostealla liinalla. Muussa tapauksessa voit turvautua mattopesureiden palveluihin.

Maton valitseminen värien ja kuvioiden perusteella on helppoa, mutta kun puhutaan koosta, muodosta tai sijainnista, on hyvä tutustua muutamiin vinkkeihin. Esimerkiksi 160 x 230 cm matto on täydellinen n. 2-2.5 m pitkälle sohvalle. Maton ei koskaan tulisi olla sohvaa lyhyempi. Mikäli sinulla on suurempi huone, jossa on 200 x 300 cm kokoinen ryijymatto, voit asettaa kaksi lyhyempää 2 m sohvaa molemmille puolin mattoa, sen sijaan että ostaisit yhden 3 metrin sohvan. Tällainen design sopii paremmin olohuoneeseen, sillä sohvat/nojatuolivat ovat toisiaan vastapäätä.

TrendCarpetilta löydät ryijymatot kaikenlaisiin tarpeisiin ja sisustuksiin. Sivustoa tarjoaa suosittuja malleja, kuten Cozy, Fancy, Spectrum, Lounge, Elegance ja Soft Deluxe. Pidetyin malli on Cozy, sillä lanka on ohutta, kiiltävää ja hieman lyhyempää. TrendCarpet tarjoaa aina ilmaisen toimituksen ja palautukset, tehtiinpä tilaus sitten pakettikeskukseen tai suoraan kotiosoitteeseen.

/ Amanda2018-11-01

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU