• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Muovimatot Horredsmattanilta

Muovimatot Horredsmattanilta

Tie 41:n varrella Boråsin ja Varbergin välissä on pieni kylä nimeltä Horred. Tuossa kylässä käsityötaito tuntuu niin seinissä kuin käsissäksin. Horred on eläväinen kylä, jossa kädentaidolla on syvät juurensa. Se huokuu perinteikkyyttä ja klassista ruotsalaista designia, mutta myös tahdonvoimaa ja rohkeutta kokeilla uusia asioita. Kuten vuonna 1956, kun Brogebyn veljet tulivat ja päättivät leikata myymättä jääneet sadevaatteet ja koittaa kutoa niistä muovimatot. Se oli Horredsmattanin alku. Jokainen Horredsmattanin matto kätkee sisälleen tarinan. Tarinan, joka alkoi kun ihka ensimmäiset muovimatot kudottiin kyläläisten toimesta. Horredmat on huolellisesti suunniteltu ja kudottu sukupolvelta sukupolvelle kulkeutuneiden perinteiden mukaisesti. Selkärankana toimii tietoisuus. Niin kutsutun kustantamoyrityksen kautta kyläläiset saivan materiaaleja ja kuvoita kotiinsa, jotka yhdistivät kekseliäisyyden, yrittäjähenkisyyden ja uskon omiin kykyihinsä. Horredmattan tuottaa edelleen design-klassikoita pienessä Horredin kylässä. Nykyään muovimatot valmistetaan nykyaikaisella tehdasalueella. Ensimmäisten mattojen tietotaito on säilytetty ja jalostettu. Ja tämä näkyy myös matoissa.

Kun Horredsmattan tuli kuvioihin 1800-luvun puolivälissä, muovimatto nousi kaikkein suosituimmaksi matoksi. Trendi on pysynyt siitä lähtien ja kasvanut viimeisten 10 vuoden aikana. Asiakkaiden vaatimukset ovat kuitenkin alkaneet kasvaa. Tänäpäivänä yhä useammat etsivät paikallisia, lähellä tuotettuja ja luontoystävällisiä vaihtoehtoja. Horredsmatta on siksi valmistettu muovista, langasta tai kummankin yhdistelmästä, joista kaikki ovat REACH-sertifioituja. Tämä meinaa sitä, että muovimatot eivät sisällä ainuttakaan vaarallista ainetta. Koska itse prosessi toteutetaan muoviteollisuudessa, yritys on huolellisesti korvannut kaiken, mikä saattaisi vahingottaa ihmistä tai ympäristö. Nyt yritys on lanseerannut myös kierrätetystä puuvillasta ja villasta valmistettuja mattoja.

Kun aloimme kutoa muovimattoja v. 1956, trendit kestivät usein vuosikymmeniä. Ja matto koko elämän. Tänään trendejä on muutamia vuodessa. Niinpä, Horredsmattan kutsuu ruotsalaiset suunnittelijat laittamaan oman ainutlaatuisen kosketuksensa mattoihin. Horredsmattanille on tärkeä jatkaa kehittymistä ja kokeilla uusia asioita, löytää uusia suunnittelijoita ja aloittaa uusia yhteistöitä. Mutta sitäkin tärkeämpää on, ettei tämä koskaan vaikuta muovimatto laatuun. Muovimatot on aina valmistettu kestämään koko elämän. Joku voisi todeta, että mattojen DNA on aina sama. Kaikki muovimatot ovat siinä mielessä samanlaisia, että ne ovat korkealuokkaisia ja keskiössä on "muoto ja toiminnallisuus". Muovimatto on helposti hoidettava, klassinen, tyylikäs ja nykyaikainen, ja siksi ihanteellinen keittiöön tai eteiseen.

Me TrendCarpetilla tarjoamme muovimatot parhaaseen hintaan. Ruotsin ainoana ilmaiset toimituksen ja palautukset tarjoavana jälleenmyyjänä, huolehdimme asiakastyytyväisyydestäsi ostaessasi kotiisi muovimatot. Joten, älä epäile laittaa tilausta vetämään ja hankkia itsellesi ajattoman tyylikäs muovimatto.2018-10-23

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski