• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Oikeanlaisen monivärisen maton valitseminen

Oikeanlaisen monivärisen maton valitseminen

Väri on eittämättä yksi tärkeimpiä ominaisuuksia kodin mattoa valittaessa. Sillä on kyky vaikuttaa mielialaamme ja antaa uutta elämää huoneeseen. Monet meistä haluavat lisätä väriä koteihimme, mutta pelkäämme sitoutumista, minkä takia päädymme usein neutraaleihin väreihin, kuten harmaaseen, valkoiseen tai mustaan. Mikään ei sano ”kesä” paremmin kuin monivärinen matto kotona, tuore ehdottoman tärkeä osa kotiamme uutena kautena.

Aikaisemmissa blogeissamme olemme puhuneet erilaisten värien vaikuttavuudesta henkilön mielialaan, mikä on tärkeää ottaa huomioon. On syy, miksi ihmiset ovat olleet kiinnostuneita sateenkaaresta. Väripsykologia on tärkeä työkalu artisteille, brändeille, ja kauppiaille monilla eri teollisuudenaloilla. Koska tiedämme jo, miten erilaiset värit vaikuttavat meihin, se saa miettimään, miten monet värit vaikuttavat meihin? Tiedemiesten mukaan, erilaisten värien yhdistelmä, kuten sateenkari, antaa rauhoittavan vaikutuksen aivoillemme. Sateenkaaren näkeminen tekee iloiseksi, mikä vähentää ahdistusta ja antaa meille virtaa.

Nyt kun tiedät, miten monivärinen matto vaikuttaa mielialaasi mietit varmaan, ”mihin sellainen kannattaa laittaa?”. Monivärinen matto on erittäin monikäyttöinen matto, kun kyse on huoneista. Se riippuu enimmäkseen henkilökohtaisesta mielipiteestäsi ja omasta persoonallisuudestasi, mihin haluat laittaa maton. Jos olet enemmän ekstrovertti, monivärinen matto sopii hyvin keittiöön tai olohuoneeseen, missä se esittelee persoonallisuuttasi. Jos olet enemmän introvertti, monivärisen maton laittaminen vain omiin henkilökohtaisiin tiloihisi saattaa sopia sinulle paremmin. Moniväriset matot ovat täydellisiä lastenhuoneisiin. Lapset rakastavat sateenkaaren kirjavaa värivalikoimaa. Jos sinulla on pimeä käytävä, tai mikä tahansa paikka, mihin haluat lisää valoa, monivärinen matto voi auttaa sinua paljon tässä tilanteessa. Ei ole olemassa rajaa, mihin monivärisen maton voi laittaa.

Monivärisiä mattoja on kaiken kokoisia ja muotoisia, ja niiden värillisyydellä on monta eri astetta. Meillä on kaikkea persialaisista monivärisistä matoista värikkäisiin räsymattoihin. Meidän San Fransisco räsymattomme on täydellinen esimerkki monivärisestä matosta, joka suorastaan pursuaa erilaisia värejä.

Eli pähkinänkuoressa, jos haluat esitellä sinun iloista ja kirkasta persoonallisuuttasi, samalla tuoden elämää ja syvyyttä huoneeseen, valitse kirkas monivärinen matto. Jos olet enemmän hallittu ja haluat jotain klassisempaa, harkitse moniväristä kilim-mattoa. Jos et osaa päättää kahden välillä, voit käydä läpi meidän valtavaa värillisten mattojen valikoimaa. Meillä on jotain jokaiselle, joten ota kuppi teetä ja ala selaamaan täältä!2019-07-01

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski