• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Parhaat ulkomatot tälle kesälle

Parhaat ulkomatot tälle kesälle

Nyt kun kesä on tullessa myös sää muuttuu. On aika olla ulkona ja nauttia auringosta sisällä istumisen sijaan. Kaikki haluavat päästä nauttimaan olostaan ulkona uhraamatta kuitenkaan sisätilan mukavuutta. Tämän takia ulkotila, joka muistuttaa mahdollisimman paljon sisätilaa, on hyvä idea ja tekemisen kohde. Yksi asia, joka parantaa tätä kokemusta, on hyvä ulkomatto. Matot lisäävät tyyliä, luonnetta ja väriä sen täyttämään tilaan.

Kun ajattelemme ulkotiloja ja mattoja, ensimäisenä tulee mieleen tervetulomatot. Nykyaikana matot ovat kuitenkin kestävämpiä ja ne valmistetaan aineista, jotka selviävät säästä paremmin. Ehdotan tässä parhaita mattoja ulkotiloihin, kuten terassille tai parvekkeelle, parantaaksesi kokemustasi ulkona.

Sisal-matot

Sisal-matot ovat kestäviä mattoja, joissa on mahtava muotoilu ja väri. Nämä matot on kudottu käsin luonnonkuiduista. Ne eivät ole pelkästään hyviä ulkomattoja, mutta myös erittäin ympäristöystävällisiä. Kannattaa olla kuitenkin varovainen, koska Sisal-matot eivät ole kovinkaan sateenkestäviä ja ne voivat kulua ajan kuluessa, jos ne ovat kosteana pitkän ajan. Jos etsit ympäristöystävällistä mattoa, joka on kestävä ja näyttää hyvältä kävellä, Sisal-matto on oikea valinta.

 

Juuttimatot ja hamppumatot

Juutti on vahva, siisti ja edullinen. Sen lisäksi se on myös Sisal-maton kaltainen. Juuttimatto valmistetaan luonnonkuiduista, jotka ovat peräisin Intiasta, mikä tekee matosta ympäristöystävällisen valinnan. Matto on kestävä, jämäkkä ja hyvännäköinen. Tämä matto kestää varmasti aikaa terassilla tai parvekkeella, johon sen asetat.

Lähiaikoina hampusta valmistetut matot ovat tulleet suosituiksi. Ne ovat myös ympäristöystävällisiä ja ne valmistetaan luonnonkuiduista. Nämä matot ovat erittäin edullisia ja niitä suositellaan sellaisille, jotka eivät osaa valita mattoa ulos laitettavaksi.

Ateenan matto

Ateenan matto on ehdottomasti näistä kolmesta matosta tyylikkäin. Matto on kudottu käsin Intiassa ja se valmistetaan 100% villasta. Se ei välttämättä ole kaikista ilmeisin valinta ulkomatoksi. Oikeanlaisella hoidolla sen voi jättää ulos, mutta vain kuivina kesäkuukausina. Jos etsit mattoa, jonka voi jättää sateeseen, muovimatot ovat tähän paremmin sopivia.

Vinkkejä ulkomattoja varten

    •    Vaikka luonnonkuidut ovat kestäviä ja pitäviä, ne eivät selviä sateesta kovin hyvin. Nämä matot ovat parhaita kuiville kesäkuukausille tai suojatuille terasseille ja parvekkeille.

    •    Pese läikkyneet nesteen heti pois. Kuumina kesäkuukausina neste voi nopeasti kuivua itsepäiseksi tahraksi, joka on vaikea poistaa tulevaisuudessa.

    •    Lehtipuhaltimet ovat erittäin hyviä lian ja pölyn poistamiseksi.2019-06-04

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU