• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Tee vihreä valinta ja valitse ympäristöystävällinen hamppumatto!

Tee vihreä valinta ja valitse ympäristöystävällinen hamppumatto!

Hamppu koostuu luonnollisesta kuidusta ja erilaisista kannabis-sativasta, jolla on paljon erilaisia käyttötarkoituksia kautta aikojen. Hamppukuitu on kaikista vahvin luonnollinen kasvikuitu. Se on niin vahva, että sitä käytetään myös köysien punomiseen laivoissa. Sen lisäksi hamppumatot ovat luonnollisia ja ekoystävällisiä. Sitä kasvatetaan ilman torjunta-aineita, kemikaaleja tai lannoitteita. Hamppukasvin jokainen osa käytetään, mikä tarkoittaa sitä, ettei mitään mene hukkaan. Hampun kasvattaminen vie paljon vähemmän aikaa, kuin puiden kasvattaminen, mikä taas säästää metsiä enemmän. Ostaessasi hamppumaton autat samalla tekemään maailmasta ympäristöystävällisemmän paikan.

Älkäämme unohtako mainita, että hamppumatot koostuvat antistaattisesta materiaalista ja ovat luonnollisesti kestäviä. Voit siis laittaa maton mihin tahansa kodissasi. Hampun tiedetään tämän lisäksi imevän ääntä ja olevan tulenkestävä. Kun ostat hamppumaton, tiedät saavasi maton, joka kestää aikaa riippumatta siitä, kuinka paljon sen päällä kävellään. Maton kestävyys ei johdu ainoastaan sen kuiduista, vaan tavasta jolla kuidut punotaan yhteen. Hamppumatot on yleensä punottu käsin. Tämä antaa matoille kestävyyttä ja kimmoisuutta.

Hamppumattojen tiedetään antavan terapeuttisia hyötyvaikutuksia. Ne eivät kerää pölyhiukkasia tai muruja, kuten monet muut matot. Nämä matot auttavat paljon sellaisia, joilla on astma, allergioita tai muunlaisia herkkyyksiä erilaisille kemikaaleille ja säilöntäaineille. Hamppumatot sisältävät luonnollisia antibakteerisia ominaisuuksia, jotka estävät bakteereita, viruksia ja sieniä leviämästä.

Hamppumatot ovat myös erittäin helppo puhdistaa. Paras tapa pitää mattosi kunnossa on imuroida sitä usein. On yleistä, että mattosi sotkeentuu, jos sen päältä kävellään usein. Helppo ja nopea imurointi poistaa suurimman osan liasta matostasi. Jos kuitenkin kaadat nestettä matollesi, tarvitset kostean rätin ja painella sillä. Älä ikinä hankaa tahraa, koska se levittää lian ja vaikeuttaa puhdistusta.

Muihin puhdistuskeinoihin pitäisi kuulua ainoastaan kuivia prosesseja. Hamppumatot ovat biohajoavia, mikä tarkoittaa sitä, että nesteet kuluttavat ja heikentävät sitä ajan kanssa.

Hamppumatto on siis omalaatuinen ympäristöystävällinen ja kestävä matto, joka lisää tyyliä ja tasoa mihin tahansa huoneeseen2019-04-15

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU