• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Designmatot

Taiteesta ja muodista inspiraationsa saaneet eksklusiiviset designmatot ja itämaisten mattojen klassiset kuviot viimeistelevät kotisi sisustuksen. Trendcarpetin laajasta valikoimasta designmattoja löydät erilaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat niin perinteiseen kuin modernimpaan sisustustyyliin. Upeat kuviot, laadukkaat materiaalit ja huolella valmistetut matot johtavilta asiantuntijoilta takaavat laadukkaan loppusilauksen kotisi jokaiseen huoneeseen ja tilaan. Trendcarpetin kokoelma sisältää useita värejä ja kuvioita piristämään keittiön, olohuoneen, makuuhuoneen sekä muiden oleskelutilojen ilmettä sekä tunnelmaa. Valitse täydellinen designmatto huoneen mukaan ja löydä valikoimastamme monet mahdollisuudet luoda eri tunnelmaa mattojen värin, kuvion, muodon ja koon mukaan.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Designmatot täydentävät tilojen tunnelmaa

Erilaiset tyylit modernin värikkäistä tilkkumatoista mielenkiintoisia yksityiskohtia korostaviin kuviomattoihin sekä klassisen itämaisen tyylin mattoihin lumoavat kotisi asukkaita ja vierailijoita esimerkiksi olohuoneessa ja ruokailutiloissa. Näyttävät designmatot ovat oivallisia katseenvangitsijoita erityisesti tiloissa, joihin asuminen ja eläminen yleensä keskittyvät. Voit esimerkiksi yhdistellä erilaisia värejä, tyylejä ja kuvioita leikitellen useilla eri matoilla – vain luovuutesi on rajana. Matot design voit muuttaa olohuoneen tyyliä ja sekoittaa neutraaleja värejä sekä pehmentää huoneen ilmettä. Kirkkailla väreillä voit luoda juhlan tuntua ja miellyttää silmää muuten neutraalisti sisustetussa huoneessa. Makuuhuoneessa esimerkiksi itämaiset matot toimivat mainiosti klassisena ja ajattomana sisustuselementtinä. Persialaiset matot tai afgaanimatot luovat tilaan Välimeren tunnelmaa ja luonnollisista kuiduista kuten silkistä, lampaannahasta ja villasta valmistetut itämaiset matot tuovat pehmeydellään mukavuutta myös jalkojen alle.

Materiaali viimeistelee täydellisen designmaton valinnan

Eri materiaaleista valmistetut designmatot tuovat omanlaistansa tunnelmaa kotiisi. Yksi vuoden trendikkäimmistä matoista on viskoosimatto, joka asettuu täydellisesti lattialle ja elävöittää tilaa kuin tilaa. Myös perinteikäs ja ajaton räsymatto on suosittu mattotyyppi, sillä se luo huoneeseen kodikkaan ilmapiirin klassisen kauniilla tyylillään. Räsymatto on lisäksi kestävä, helppohoitoinen ja käytännöllinen matto. Ympäristöystävällinen, karkea ja vahva juuttimatto on niin ikään yksi tämän hetken trendikkäimmistä mattomateriaaleista. Luonnonkaunis ja kestävä juuttimatto tekeekin niin sisä- kuin ulkotiloista kodikkaat käden käänteessä. Pehmeä ja tiheäkarvainen ryijymatto puolestaan elävöittää sisustusta luomalla tilaan elinvoimaisen ja virtaavan vaikutelman. Yksi vanhimmista ja suosituimmista mattotyypeistä on luonnollinen ja kestävä villamatto, joka ei tahriinnu helposti. Hypoallergeeniset villamatot sopivat niin allergikon kotiin kuin myös lastenhuoneeseen. Löydät kattavasta valikoimastamme modernit matot erityyppisi yksivärisinä, monivärisinä, raidallisina ja kuvioinneilla.

Suositut matot