• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Persian Keshan 306 x 108 cm

Kilim-matot Iranista (Persia) ovat paimentolaisten, yleensä naisten, jo vuosisatoja kutomia mattoja. Kaikki materiaalit ovat puhtaita luonnonmateriaaleja, kuten villaa ja kasvivärejä. Paimentolaisten yleisin elinkeino on aina ollut karjatalous, ja kun karja tarvitsee uusia laitumia, paimentolaiset muuttavat karjan mukana. Paimentolaisten käyttämien alueiden luonnon monimuotoisuus on antanut leimansa tyypilliselle persialaiselle Kilim-matolle, joka on tunnettu luonnosta saadusta inspiraatiosta.

Keshan-matot on valmistettu käsin Keshan kaupungissa, joka sijaitsee Iranissa Tehranin ja Isfahanin välissä. Kaupunki tunnetaan historiastaan tekstiilien ja keramiikan parissa sekä tärkeästä kaupankäynnin asemastaan sijaintinsa ansiosta silkkitiellä. 

Keshan-matot on valmistettu korkean solmutiheyden omaavilla persialaisilla solmuilla laadukkaine villoineen. Keshan-matoissa on useimmiten yksi tai useampi keskikantalevy sekä ajoittain figuratiivisia kuvioita. Yksi kuuluisimmista matoista, Ardabil-matto, uskotaan syntyneen Keshan-matosta.

  
  
Valmistus: Käsinsolmittu 
Koko: 306 x 108 cm 
Paksuus noin: 4 mm 
Ikä: Nykyaika 0-20 vuotta (ei käytössä) 
Alkuperä: Persia / Iran 
Nukka: Villa 
  
  

 Loppu varastosta.

Takaisin aloitussivulle. »

Sitemap »

Tunnus:
32498kec306x108.H299.P3

Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

Julisteet ja Printit

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski