• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Harmaa ja ruskea matto

Helppohoitoinen ja turvallinen valinta on harmaa ja ruskea matto. Ruskeassa pinnassa ei lika näy helposti, mutta se voi helposti näyttää tunkkaiselta. Harmaa piristää ja kirkastaa ruskeata pintaa. Sekä harmaa että ruskea ovat käytännöllisiä värejä helppoa ratkaisua etsivälle: Harmaa ja ruskea matto ei helposti näytä likaiselta, joten pesuväliä voi pidentää.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Jokaiseen kotiin soveltuva väritys: harmaa ja ruskea matto

Jokaiseen kotiin helppo ratkaisu on harmaa ja ruskea matto. Ruskea korostaa parkettilattian puupintaa ja sopii yhteen puuhuonekalujen kanssa. Harmaa taas piristää. Harmaa ja ruskea matto on siksi luottovalinta lapsiperheelle, jolla ei riitä aika usein huoltaa mattoa. Tuuletus ja tamppaus säännöllisesti riittää ja tarvittaessa maton voi myös viedä pesulaan pestäväksi.

Ruskea ja harmaa matto turvallinen valinta joka kotiin

Ruskea väri sointuu yhteen parkkilattian puupinnan kanssa sekä harmaa antaa valkoisen sijaan helpomman vaihtoehdon maton puhdistusta ajatellen. Värejä karsastavalle ruskea ja harmaa matto onkin turvallinen valinta. Harmaa värinä tuo myös loisteliasta tunnelmaa kotiin ja tasapainottaa tummasävyistä ruskeaa, joka helposti näyttää tunkkaiselta. Ruskea ja harmaa matto sopii kaikkiin tiloihin huomiota herättämättömän luonteensa puolesta.

Lapsiperheen valintana ruskea ja harmaa matto ovat monikäyttöisiä

Matto on helposti hoidettavissa tuulettamalla ja tamppaamalla. Pesulapesua suositellaan pesun tarpeessa. Toki maton väritys pidentää pesuväliä: ruskea ja harmaa yhdessä saavat maton näyttämään puhtaalta pitkään eli matto heti näytä likaiselta. Ruskea ja harmaa matto onkin lapsiperheelle erinomainen valinta ja sopii myös eteiseen kuten myös muihin tiloihin, esimerkiksi keittiö, makuuhuone ja olohuone.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)