Harmaa kuviollinen matto

Matto on kodin sisustuksen elementtinä tärkeä tekijä sekä tunnelman luojana että akustiikan kannalta. Tämä harmaa kuviollinen matto sopii moneen erilaiseen sisustustyyliin ja antaa kodille kauniin ilmeen. Matto on sopiva moneen kodin tilaan ja väri sointuu kauniisti moneen sisustukseen. Kun tarvitset asuntosi ilmeeseen vaihtelua ja kauniin katseenvangitsijan, tämä tyylikäs harmaa kuviollinen matto on siihen omiaan.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Harmaa kuviollinen matto on kestävä sisustusratkaisu

Kodin sisustuksessa on paljon pysyviä ratkaisuja, jotka tyypillisesti kestävät vuosikausia. Tekstiileillä, kuten matoilla, verhoilla ja tyynyillä saat kuitenkin vaihdettua kodin ilmettä helposti. Niissäkin kannattaa huomioida värien yhteensopivuus, jotta lopputulos pysyy harmonisena. Harmaa kuviollinen matto sopii moneen erilaiseen sisustustyyliin ja väreihin. Harmaa on värinä neutraali ja sillä on rauhoittava ja tasapainottava vaikutus.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)