• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Harmaa matto beige

Harmaa beige matto joka kodin sisustukseen. Kaunis harmaa beige matto sopii erinomaisesti skandinaavisen kodin sisustukseen, jossa suositaan neutraaleja ja maanläheisiä värejä. Näitä värejä yhdistelemällä saat luotua kauniin, tilan tuntua luovan värimaailman joka tekee kodistasi trendikkään ja raikkaan. Tämä harmaa beige matto on omiaan kodin jokaiseen huoneeseen ja vaaleat värit luovat ihanan valoisaa tunnelmaa.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Harmaa beige matto luo raikkaan ilmeen kotiisi

Kaunis harmaa beige matto sopii jokaiseen sisustusmakuun. Mikäli suunnitelmissasi on neutraaleja luonnonmukaisia värejä ilmentävä sisustus, matto on juuri sinulle! Se sopii kodin jokaiseen huoneeseen, mutta toimii parhaiten lastenhuoneessa tai makuuhuoneessa monikäyttöisyytensä takia. Laadukas ja edullinen matto täydentää kotisi ilmettä ja toimii neutraalina tekijänä yhdistämässä kalustesarjat ja luomassa yhtenäistä ilmettä kotisi eri tiloihin.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)