• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Harmaa matto musta

Trendcarpet musta harmaa matto on varma valinta tyylikkääseen sisustukseen. Upea ja käytännöllinen matto sopii kotisi joka huoneeseen toimien katseenvangitsijana astuessasi sisään. Matto on korkealaatuista materiaalia ja se on käytettävyydeltään huippuluokkaa sopien lapsiperheen tai aikuisen perheen kotiin erinomaisesti. Musta harmaa matto täydentää kotisi sisustusta tuoden samalla modernia ilmettä ja pehmeän tunteen jalkojesi alle.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Tyylikäs musta harmaa matto

Trendcarpet musta harmaa matto sopii sekä viileän skandinaviseen sisustukseen että värikkään etelä-eurooppalaisen sisustuksen osaksi. Täydennä vain haluamillasi tyynykuoseilla ja sinun näköisesi koti on valmis! Jokaiseen huoneeseen sopiva katseenvangitsija tuo lämpöä ja pehmeyttä kotiisi, vaimentaa ääntä sekä toimii mainiona sisustuselementtinä halutessasi ilmettä ja ryhtiä kotisi sydämeen. Tyylikäs ja moderni musta ja harmaa matto on kotisi katseenvangitsija.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski