Harmaa matto vihreä

Kaunis matto kiehtovissa harmaan ja vihreän sävyissä. Raikkaat värit luovat tasapainoa, harmoniaa ja avaruutta kotiisi. Harmaa vihreä matto tekee tilan kuin tilan viihtyisäksi. Se on monikäyttöinen ja sopii mainiosti niin ruokailutilaan, makuuhuoneeseen kuin olohuoneeseenkin. Kauniit, modernit sävyt takaavat, että harmaa vihreä matto on helppo yhdistää muun sisustuksen kanssa. Tämä matto moninkertaistaa kotisi viihtyisyyden!

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Harmaa vihreä matto tuo mielenrauhaa ja viihtyisyyttä

Matossa yhdistyvät harmaan ja vihreän sävyt harmonisella ja luovalla tavalla. Väriyhdistelmä rauhoittaa ympäristösi ja tyynnyttää mielesi. Harmaa vihreä matto on loistava hankinta niin kotiin, toimistoon kuin vaikkapa kesämökillekin. Sisustaa tilan kuin tilan modernin viihtyisällä tavalla. Harmaa vihreässä matossa myös laatu ja hinta kohtaavvat. Hankinta, joka piristää kotisi ja mielesi.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)