• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Harmaa matto vintage

Vintage matto valikoimamme on hyvin laaja. Valikoimastamme löydät vintage matot monessa väri yhdistelmässä. Harmaa vintage matto yhdistettynä kultaiseen, harmaaseen tai mihin tahansa vaaleaan lempiväriisi on täydellinen yhdistelmä. Harmaa vintage matto antaa mahdollisuuden yhdistellä vapaasti sillä se sopii kaiken kanssa ja kaikkiin tiloihin. Kuvioitu vintage matto tarvitsee kuitenkin ison tilan tullakseen esiin.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Harmaa vintage matto

Valikoimassamme harmaa vintage matto on saatavilla sekä harmaana, että muihin väreihin yhdistettynä. Mattoja on saatavilla myös monissa eri koko luokissa, sillä vintage matto on parhaimmillaan mitä isommalle on tilaa. Matto sopii yhteen modernin sisustuksen kanssa sekä myös muuten pelkistetyn kuten skandinaavisen sisustuksen pariksi. Kuvioidut vintage matot tulevat parhaiten esiin pelkistetyssä sisustuksessa.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)