• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Harmaa villamatto

Harmaa villamatto on luonnollinen ja klassinen valinta kodin sisustukseen. Villasta valmistettu matto tarjoaa monta erilaista ilmettä. Klassisen ohueksi kudottu yksivärinen matto, kuten harmaa villamatto tuo rauhallisuutta ja mielenrauhaa kiireisen arjen keskelle. Villa on upea materiaali matolle ja myös aina elegantti valinta. Villamatto ja harmaan värin arvoituksellinen luonne ovat yhdistelmänä varma valinta.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Harmaa villamatto on hyvä valinta sisustukseen

Harmaa villamatto on aina varma valinta ja värin luottamusta nostattava olemus sopii loistavasti esimerkiksi makuuhuoneeseen. Pehmeä villa tuntuu mukavalta paljaiden jalkojen alla sängystä aamulla noustessa. Kodin muihin oleskelutiloihin harmaan rauhoittava väri taas luo aavistuksen mystisyyttä. Harmaaseen väriin on myös helppo yhdistää erivärisiä sisustuselementtejä. Harmaa väri sointuu myös hyvin yhteen eriväristen lattioiden ja seinien kanssa.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)