• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Valitse mattosi mattotyypin perusteella 

Trend Carpet on yksi tärkeimmistä nimistä mattoteollisuudessa. Verkkokaupastamme voit löytää monia erityppisiä mattoja. Saat joustavuutta valitessasi omasi laajasta mattovalikoimastamme, mukaan lukien eksoottiset matot, kuten lehmäntaljat, lampaantaljat, porontaljat ja persialaiset matot. Kaikki nämä eksoottiset matot ovat saatavana ainoastaan meillä. Kaikki Trend Carpetin tarjoamat matot ovat aitoja ja korkealaatuisia.  

Helpottaaksemme parhaan maton valitsemista tässä on lista matoista ja tyynynpäällisistä, joista voit valita omasi verkkosivuillamme:  

Marokkolaiset berberi-matot 

Afganistanilaiset matot

Juutti- & hamppumatot 

Tilkkumatot 

Ryijymatot 

Pyöreät matot

Kelim-matot

Persialaiset matot

Räsymatot

Villamatot

Muovimatot

Rahit 

Itämaiset matot

Viskoosimatot 

Sisal-matot

Jakardikudotut matot 

Tyynynpäälliset 

Kaikki nämä matot ovat erittäin kestäviä ja äärettömän korkealaatuisia. Trend Carpet on ainoa mattoverkkokauppa, joka lähettää matot samana päivänä, jos ne tilataan ennen kello 15.00. Nopea toimitus onkin yksi Trend Carpetin houkuttelevimmista ominaisuuksista. Tilaa mattosi tänään verkkokaupasta Trend Carpet ja saat sekä nopean että korkealaatuisten mattojen toimituksen. 

 

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski