• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Kauppaehdot

 

Rahti (Ilmainen toimitus ja palautus)

 

Bring/Schenker/FedEx (Ilmainen toimitus EU-alueella)

 

Peruspaketit toimitetaan työpäivinä klo 9.00-18.00.

Toimitusaika 2 - 4 päivää.

 

Palautus

Jos haluat palauttaa maton, sinun on ensin otettava yhteyttä meihin saadaksesi palautusohjeet ja palautusosoitelapun. Sinä olet vastuussa siitä, että matto saapuu meille vahingoittumattomana. Varmista, että matto on hyvin paketoitu.

 

Korvaamme palautuksen postikulut, jos palautuksen yhteydessä käytetään meidän palautusosoitelappuja. Tavoitteenamme on, että asiakkaat olisivat täysin tyytyväisiä meiltä tilaamiinsa mattoihin. Järjestämme turvallisen palautuskuljetuksen Postnord/FedEx-kuriirilla.

 

Kun palautus on saapunut, palautamme maksamasi summan samalle kortille tai tilille, jolla tilaus oli maksettu. Jos palautus saapuu ilman asianmukaista palautuslomaketta, palautamme tuotteet asiakkaan kustannuksella.

 

14 päivän palautusoikeus

Yksityishenkilönä sinulla on 14 päivän avokauppa. Voit palauttaa mattosi 14 päivän kuluessa ja saat rahasi takaisin. Maton on oltava alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Matto on pakattava samalla tavalla kuin se oli pakattu vastaanotettaessa. Tarjoamme palautusvapaan toimituksen kaikille tilauksille alueella Suomi varmistaaksemme, että asiakkaat ovat 100 % tyytyväisiä ostokseensa.

 

Lunastamatta jääneet paketit

Jos tilattuja mattoja ei vastaanoteta tai ne palautetaan meille, koska asiakas ei ole useiden toimitusyritystenkään jälkeen ollut ottamassa niitä vastaan, veloitamme siitä €10 / seurantanumero, mihin sisältyy hallintokuluista koituva arvonlisävero. Asiakkaan erikoistilauksen mukaan toimitetut tuotteet veloitetaan täydestä arvostaan.

 

Takuu

Kaikille ostamillenne tuotteille myönnetään luonnollisesti myös takuu. Takuu on voimassa 1 vuoden alkaen tuotteen toimitusajankohdasta. Jos asiakas vetoaa takuuoikeuteensa ja käy ilmi, että vika/virhe on aiheutunut ulkoisesta tekijästä eikä siis kuulu takuun piiriin, lankeavat mahdolliset korjauskulut asiakkaalle. Valtuuttamamme henkilöt tulevat ratkaisemaan, onko vika/virhe seurausta tuotteessa olevasta valmistusvirheestä vai onko se aiheutunut sellaisesta ulkoisesta tekijästä, jolle tuote on altistettu vasta sen jälkeen, kun se on toimitettu asiakkaalle. Asiakas vastaa rahtikuluista, jos hän vetoaa takuuoikeuteensa.

 

Hinnat

Hinta sisältävät Ruotsin arvonlisäveron (25 %).

 

Maksuvaihtoehdot

Korttimaksu

Maksat Visa- tai Mastercard-kortillasi Nets -palvelun kautta täysin turvallisesti. Kaikki tiedot SSL-salataan 128-bittisesti. Summalle tehdään katevaraus tilillesi, ja ne veloitetaan 24 tunnin kuluttua tilauksesi jättämisestä. Kaikkia tapahtumia käsiteltäessä käytetään uutta 3D-Secure-turvallisuusstandardia.

 

PayPal

PayPalilla on tällä hetkellä yli 150 miljoonaa käyttäjää, ja jos olet yksi heistä, voit käydä kauppaa meidän kanssamme käyttäen PayPal-tiliäsi. Valitset vain kassalla maksuvaihtoehdoksi PayPalin, jolloin sinut ohjataan turvallisesti PayPalin maksuikkunaan. Jos sinulle ei ole PayPal-tiliä, mutta haluat hankkia sellaisen, lue lisää osoitteesta www.paypal.fi.

 

Lasku

Ilmoitat tilatessasi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Lisäksi annat henkilötunnuksesi, jotta luottotietosi voidaan tarkistaa. Maksat tilauksesi laskulla. Maksuaikaa on 14 päivää. Laskutuksen hoitaa Klarna AB.

Salassapito ja henkilötietojen käsittely

Kun jätät tilauksen tai rekisteröidyt asiakkaaksi, joudut antamaan henkilötietosi. Rekisteröityessäsi asiakkaaksemme ja tilatessasi tuotteitamme hyväksyt, että säilytämme antamasi tiedot voidaksemme täyttää velvoitteemme sinua kohtaan. Taataksemme mahdollisemman korkeatasoisen palvelun dokumentoimme myös kaikki yhteydenotot ja keskustelut, joita käymme kanssasi.

Trendcarpet.fi ei luovuta henkilötietojasi ulkopuolisille. Henkilötietolain mukaan sinulla on oikeus tarkistaa, mitä tietoja olemme sinusta tallentaneet. Mikäli rekisteröimämme tiedot ovat virheellisiä, puutteellisia tai epäasianmukaisia, voit pyytää, että tiedot korjataan tai poistetaan kokonaan. Tällaisessa tapauksessa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Yhteystiedot

Cama-Gruppen AB, Exportgatan 28, 422 46 Hisings Backa, Routsi. Puhelin +358 942 453 188, Avoinna arkisin klo 9-15 (CET). Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Yritystunnus: 556768-1035.

 

Kysymyksiä

Olet tervetullut lähettämään kysymyksiä ja kommentteja tietosuojakäytännöstämme. Ota siinä tapauksessa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)