• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Palautus

Jos haluat palauttaa maton, sinun on ensin otettava yhteyttä meihin saadaksesi palautusohjeet ja palautusosoitelapun. Sinä olet vastuussa siitä, että matto saapuu meille vahingoittumattomana. Varmista, että matto on hyvin paketoitu.

 

Korvaamme palautuksen postikulut, jos palautuksen yhteydessä käytetään meidän palautusosoitelappuja. Tavoitteenamme on, että asiakkaat olisivat täysin tyytyväisiä meiltä tilaamiinsa mattoihin. Järjestämme turvallisen palautuskuljetuksen GLS-kuriirilla.

 

Kun palautus on saapunut, palautamme maksamasi summan samalle kortille tai tilille, jolla tilaus oli maksettu. Jos palautus saapuu ilman asianmukaista palautuslomaketta, palautamme tuotteet asiakkaan kustannuksella.

 

14 päivän palautusoikeus

Yksityishenkilönä sinulla on 14 päivän avokauppa. Voit palauttaa mattosi 14 päivän kuluessa ja saat rahasi takaisin. Maton on oltava alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Matto on pakattava samalla tavalla kuin se oli pakattu vastaanotettaessa. Tarjoamme palautusvapaan toimituksen kaikille tilauksille alueella Suomi varmistaaksemme, että asiakkaat ovat 100 % tyytyväisiä ostokseensa.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski