• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Colored Vintage 232 x 169 cm

Vintage-ylivärjätyt matot ovat erittäin suosittuja itämaisia mattoja, joiden voimakkaan värin ja kulumisen jälkien yhdistelmä muodostaa sisustuksen keskiön.

Ylivoimaisesti suurin osa matoista on Isparta-mattoja, jotka on valmistettu järvistään kuuluisassa lounais-Turkissa sijaitsevassa Ispartan kaupungissa. Koska loimet ja kuteet ovat puuvillaa (solmut villaa), Isparta-matot soveltuvat matoista parhaiten  vintage-ylivärjättyjen mattojen valmistukseen. Kun matto on huollettu, puhdistettu, korjattu ja vahvistettu, puuvillalangat lyhennetään, jotta matto saa kirkkaan ja vanhan ulkonäön. Matot värjätään ja pestään erissä parhaan lopputuloksen saamiseksi. Käytämme vain tekstiilikäyttöön suunniteltuja ympäristöystävällisiä värejä. Mattoja värjätään sekä voimakkain että hillityin värein. Värin alta näkyy perinteisiä turkkilaisia kuvioita, mutta Isparta-matoille tyypilliset kukkakuviot ovat myös yleisiä. 

  
Tunnetaan myös nimellä: Reloaded 
Valmistus: Käsinsolmittu 
Koko: 232x169 cm 
Paksuus noin: 6 mm 
Ikä: Vanha 20-50 vuotta 
Alkuperä: Turkki 
Nukka: Villa 
Loimi: Puuvilla 
Solmutiheys: noin 40 000 solmua / m² 

 

 Loppu varastosta.

Takaisin aloitussivulle. »

Sitemap »
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski