Itämaisia mattoja iranista

Itämaisia mattoja Iranista tuovat Lähi-Idän kotiisi. Matot ovat laadukasta kudontaa ja materiaalia. Itämaisia mattoja Iranista henkivät mystistä tunnelmaa ja antavat aimo annoksen tyyliä kotiisi. Itämaiset matot soveltuvat sekä olohuoneeseen että makuuhuoneeseen. Värimaailma on laaja ja rikas. Kudontansa takia mattojen pesua tulee välttää ja sen sijaan tuulettaa. Tarvittaessa matot voi pestä pesulassa.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Itämaisia mattoja Iranista

Itämaisia mattoja Iranista on yksilöllistä ratkaisua etsivän ihmisen valinta. Maksat laadusta, joka kestää vuodesta toiseen hyvänä. Säännöllinen tuuletus ja tarvittaessa pesulassa pesu pitää maton raikkaana ja hyvässä kunnossa. Maton värimaailman monipuolisuuden takia on se hyvä monenlaiseen kotiin ja tilaan kuten makuuhuone, olohuone tai studio. Talvikotia piristämään matto soveltuu erityisen hyvin.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)