• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Juuttimaton juoksija

Juutti on haluttu luonnonmateriaali joka tunnetaan kestävyydestään. Tämä upea juuttimaton juoksija on jokaiseen tilaan sointuva matto. Juuttimaton juoksija on varma valinta jokaiselle, ajattomuutensa ansiosta. Luonnollisen rauhallinen väri soveltuu moneen tyyliin helposti sekä ajattomasti tuoden harmonista, kestävää kauneutta tilaan kuin tilaan. Juutti on täydellinen valinta luonollisuudesta pitävälle sekä tilaan jossa vaihtuu usein värimaailma.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Suosittu luonnonmateriaali juutti- juuttimaton juoksija

Juuttimaton juoksija on matto joka kestää aikaa. Materiaalina juutti on kestävä sekä kaunis luonnonmateriaali jolla on kaunis luonnollinen beige väri. Juutti on materiaalina myös pehmeämpää mitä voisi kuvitella. Juuttimaton juoksija soveltuu erinomaisesti niin sisälle, katetulle terassille kuin lasitetulle parvekkeelle. Helppohoitoisuutensa ansiosta on kätevä monessa tilassa. Monipuolinen ja pitkäikäinen matto.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU