• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Juuttimatto pyöreä

Juuttimatto pyöreä käy monenlaiseen kotiin ja käyttöön tuomaan pala luontoa sisustukseen. Juutti materiaalina on kasvikuitua, joten siitä valmistetut matot ovat ympäristöystävällinen valinta. Kauniin rouhean pinnan ansiosta pöly tai roskat eivät näy pinnassa, ja mattojen puhdistus ja hoito on helppoa, pelkkä imurointi riittää. Sisustuksen osana juuttimatto pyöreä tuo mihin tahansa tilaan lämpimän ja tyylikkään lisän.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Juuttimatto pyöreä tuotekuvaus

Tyylikäs ja ajaton valinta on juuttimatto pyöreä. Juuttimatto pyöreä sopii kestävyytensä ansiosta moneen paikkaan aina olohuoneesta kuistille ja on täydellinen valinta tuomaan luonnonläheisyyttä mihin tahansa tilaan. Juutti on helppohoitoinen ja kestävä luonnonmateriaali, eli juuttimatto on myös ympäristöystävällinen valinta. Neutraalin värin ja kauniin materiaalin ansiosta juuttimatto pyöreä sopii monenlaiseen sisustukseen luomaan lämpimän tunnelman.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski