• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Käsinsolmitut itämaiset matot

Käsinsolmitut itämaiset matot ovat tyylikäs valinta sisustukseen. Ne toimivat katseenvangitsijana erityisesti olohuoneissa, ja luovat perustan huoneen muuhun sisustukseen. Käsinsolmitut itämaiset matot ovat tyyliltään ajattomia, ja ne pysyvät trendikkäinä vuodesta toiseen. Itämaisten mattojen materiaaleina käytetään yleensä villaa, puuvillaa tai silkkiä. Erityisesti villa on suosittu materiaali, ja se tuntuukin mukavan pehmeältä jalkojen alla.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Käsinsolmitut itämaiset matot tuovat palan kaukomaita kotiin

Käsinsolmittuja itämaisia mattoja valmistetaan useissa eri maissa, mutta niistä tunnetuimpia ovat Iranissa valmistettavat persialaiset matot. Käsinsolmitut itämaiset matot kuuluvat lähtemättömästi itämaiseen kulttuurin, ja niiden avulla voi tuoda palan itää myös omaan kotiin. Kuvioina matoissa toistuvat niin geometriset muodot kuin myös kasvi- ja eläinaiheet. Näyttävällä matolla on helppo luoda tunnelmaa ja tyylikkyyttä sisustukseen.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)