Käsinsolmitut persialaiset matot

Käsinsolmitut matot eivät ole massatuotantoa vaan nimenomaan yksilöllisyyttä arvostavan ratkaisu. Käsityöläisyyttä suuressa arvossa pitävä arvostaa käsinsolmittua lopputulosta. Käsinsolmitut Persialaiset matot tuovat myös Lähi-Idän henkeä pohjoiseen sisustukseen. Itämainen värimaailma antaa tunnelmaa jokaiseen kotiin. Käsinsolmitut persialaiset matot voivat ehkä hinnaltaan olla vain tietyn kuluttajan saatavilla, mutta toisaalta nämä matot kestävät vuosia käytössä.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Käsinsolmitut persialaiset matot laatuvalinta

Persialaiset matot ovat yksilöllisen tyylinsä lisäksi myös laadukkaita. Värimaailma tuo ylellistä ja lämminhenkistä tunnelmaa ja käsinsolmittujen persialaisten mattojen materiaali on myöskin ylellinen. Maksatkin vain laadusta, joka kestää vuosia käyttöä. Mattojen pesua pesulassa tulisi välttää ja sen sijaan suosia tuuletusta raikastaakseen käytössä pölyyntynyttä mattoa. Käsinsolmitut persialaiset matot ovat käsityöläisyyttä parhaimmillaan.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)