Patchwork Kelim-matot.

Kilim-tilkkutyöt muodostuvat useista erilaisista turkkilaisista Kilim-matoista, joita ovat muun muassa Jijim, Kayseri, Konya, Balikesir, Canakkale, Oushak, Denizli ja Antalya. Toisin sanoen matto sisältää osia matoista, jotka ovat kotoisin Turkin eri kaupungeista, kylistä ja alueita. Yhdessä ne muodostavat upean sekoituksen turkkilaisen matonkudonnan eri perinteistä ja tavoista.

Kuinka Kilim-tilkkutyöt tehdään?

Trendcarpetin valmistaja Istanbulissa matkustelee eri puolilla Turkkia ja ostaa Kilim-vintagemattoja (Kilim-matot voivat olla jopa 100 vuotta vanhoja) pienten kylien kauppiailta. Matot toimitetaan pesulaan, jossa ne puhdistetaan huolellisesti ennen viemistä korjaajalle, joka huoltaa ja restauroi matot. Samassa yhteydessä pienet Kilim-maton palat kudotaan yhteen, ja niin syntyy uusi matto Kilim-tilkkutyö. Tämän jälkeen matto siirtyy viimeiseen vaiheeseensa eli venytykseen. Siinä kaikki matot asetetaan eri kokoisille pöydille ja venytetään huolellisesti kulmasta kulmaan ja sivulta sivulle niin, että niistä tulee suorakaiteen muotoisia.

Kaikki Kilim-tilkkutyöt kudotaan käsin, ja ne edustavat hienointa laatua. Kaikkia mattoja on aina saatavilla varastossamme, ja lähetämme arkipäivisin ennen kello 14 tilatut tuotteet samana päivänä). 

Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

-

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)