• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Keltaiset matot

Trendcarpet tarjoaa sinulle paljon hienoja mattoja eri keltaisen sävyissä, joko kuviolla tai ilman. Keltainen on väri, jota on kuvailtu aktivoivaksi, joka antaa meille energiaa ja optimistisuutta, ja jota tarvitsemme silloin tällöin - jopa usein. Meiltä löydät edullisia keltaisia mattoja puuvillaa sekä hieman ylellisempiä mattoja - päätät itse mitä tasoa haluat.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Keltaisia mattoja puuvillaa, villaa & viskoosia

Keltainen on väri joka aktivoi, antaa energiaa ja optimistisuutta. Sinulle, joka haluat sisustaa useamman huoneen sillä ajatuksella, on meillä Trendcarpetilla sinulle monta jännittävää vaihtoehtoa, joista voit valita suosikkisi. Ehkäpä sinulle riittää Horredsmattanilta kuvioitu keltainen matto, joka ei ole kovin intensiivinen? Tai kenties haluat todella hienon ja eksklusiivisen käsinkudotun villamaton, joka lähes loistaa? Meiltä löydät monia upeita vaihtoehtoja ihan jokaiseen tyyliin. Haluatpa sitten hienovaraisen keltaisen sävyn huoneeseen, tai päinvastoin sisustaa huoneen niin keltaiseksi että se näyttää pääsiäistipun juhlapaikalta - meillä on jotain juuri sinulle.

Osta keltainen matto nopealla toimituksella ja ilmaisilla toimituskuluilla

Sinulla on paljon malleja ja materiaaleja joista valita keltainen mattosi, tai kenties päädyt lopulta eriväriseen mattoon? Sininen, joka tuo rauhaa ja rentoutumista, tai ehkä valkoinen, jolla saat neutraalin ja valoisan tunteen? Päätös on sinun ja voit rauhassa tutustua valikoimaan. Kun olet tehnyt päätöksen, saat ilmaiset toimituskulut ja palautuksen, sekä 14 päivän avokaupan. Olet jo varmasti huomannut, että hintamme ovat todella kilpailukykyiset. Tervetuloa meidän asiakkaaksi!

Keltaiset matot

Trendcarpetin keltaisten mattojen valikoima on todella laaja. Tarjolla on erilaisia kokoja ja malleja erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Myös erilaisia sävyjä löytyy aina kirkkaankeltaisesta hienostuneisiin, murrettuihin okrankeltaisen sävyihin. Mattoja valitessa värien toivotaan usein tuovan sisätiloihin piristettä ja energiaa. Keltaiset matot toimivat hyvin tässä tehtävässä, sillä keltainen väri on tutkitusti iloinen ja energisoiva väri sisustuksessa. Isot keltaiset matot avartavat tilaa, ja kokoavat huonekalut yhteen kokonaisuuksiksi. Pienet keltaiset matot taas toimivat väriläiskinä. Paitsi kooltaan niin myös materiaaliltaan keltaiset matot voivat olla hyvin erilaisia. Ne voivat olla tuuheita karvalankamattoja tai ohuita, likaa hylkiviä keittiön mattoja. Käyttötarkoitukseltaan keltaiset matot taas voivat vaihdella olohuoneen hienosta käsinkudotusta matosta aina pirteään, pieneen eteisen mattoon. Keltaiset matot ovat myös hinnoiltaan erilaisia riippuen muun muassa niiden materiaaleista ja koosta.

Keltaiset matot katseenvangitsijoina

Reipas ja piristävä keltainen näkyy usein muodikkaissa sisustusratkaisuissa. Elegantit keltaiset sävyt ovatkin omiaan koko kodin sisustukseen, sillä ne tuovat tilaan kuin tilaan energiaa ja valoisuutta. Kuten muitakin värejä, myös keltaista väriä on olemassa lukuisia eri sävyjä ja tästä johtuen jokainen sisustaja löytää valikoimastamme varmasti omaan kotiinsa sopivan vaihtoehdon. Keltaiset matot voivat olla kirkkaita, voikukankeltaisia tai väri niissä voi olla myös hillittyä ja murrettua sinapinkeltaista tai okrankeltaista. Sävyjä on siis laajalla skaalalla aina kirkkaankeltaisesta oranssinkeltaisiin ja rusehtaviin sävyihin. Räiskyvän keltakuvioinen matto toimii hyvin esimerkiksi katseenvangitsijana muuten hillityn värisessä sisustuksessa, mutta se toimii yhtä hyvin myös värikkään kokonaisuuden täydentäjänä. Koska keltainen väri saa meidät luoviksi ja puheliaiksi, ja sen on sanottu jopa parantavan itseluottamusta, voi keltainen matto olla oiva valinta esimerkiksi työhuoneeseen, tai muihin tiloihin, joissa luovuus saa virrata. Sisustamisessa ei ole mitään absoluuttisia totuuksia, joten voit vapaasti kokeilla rohkeampiakin ratkaisuja. Voit yhdistää keltaisen esimerkiksi violettiin, jolloin tilaan tulee pirteää kontrastia tai leikitellä maanläheisten keltaisten sävyjen kanssa luonnonläheisen tunnelman luomiseksi. Keltainen matto voi olla katseet kääntävä designmatto, jonka huomiota herättävä elementti on värin lisäksi kuvio tai kuviointi. Näyttävästä olohuoneen tai oleskelutilan matosta tulee näin puheenaihe, josta vieraiden kanssa keskustellaan. Keltaisen maton voi myös yhdistää toiseen mattoon tai leikitellä mattojen asettelun kanssa. Matot voivat olla lomittain tai ristikkäin toistensa kanssa. Pirteytensä vuoksi keltainen matto sopii täydellisesti myös leikkialustaksi lastenhuoneeseen tai piristysruiskeeksi esimerkiksi vessaan tai kylpyhuonetiloihin.

Mattojen materiaalit ja tyylit

Löydät keltaisten mattojen valikoimastamme useita eri materiaaleja ja tyylejä, joilla voit täydentää oman kotisi sisustusta. Esimerkiksi ajattomat ja aina tyylikkäät räsymattomme on valmistettu puuvillasta, mikä on helppohoitoinen ja tunnelmallinen valinta kodin kaikkiin huoneisiin. Myös muut luonnonmateriaalit, kuten villa ja sisal, ovat monikäyttöisiä ja sopivat kotona niin olohuoneeseen, makuuhuoneisiin kuin eteistiloihinkin. Tekokuiduista valmistetut keltaiset mattomme ovat likaa hylkiviä ja kestävät hyvin kulutusta ja sopivat siksi erityisesti käytäville ja ulkotiloihin. Hyödynnä esimerkiksi tyylikästä polyesteri-mattoa olohuoneen katseenkääntäjänä tai aseta helppohoitoinen viskoosimatto terassille luomaan sisätiloille jatketta. Materiaalin lisäksi maton valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota maton kokoon ja muotoon, sillä oikeilla valinnoilla teet keltaisesta matostasi tilan keskipisteen. Valikoimistamme löytyy keltaisia mattoja monessa eri koossa ja muodossa. Tarjolla on muun muassa pienikokoisia suorakulmaisia ja pyöreitä mattoja, jotka sopivat mainiosti ahtaampiin tiloihin, kuten eteisiin ja käytäville. Pitkät mattomallimme taas ovat omiaan tuomaan piristystä käytävätiloihin tai pehmustetta jalan alle keittiötiloihin. Suuret keltaiset matot löytävät varmasti paikkansa ruokailu- ja oleskelutiloista ja näihin huoneisiin kannattaa rohkeasti kokeilla myös neliön muotoista tai pyöreää mattoa tuomaan oikeanlaista tunnelmaa. Kun oikea muoto ja koko on valittu, täydentää maton tyyli lopullisen kokonaisuuden. Valikoimastamme löytyy useita erityylisiä keltaisia mattoja. Löydät meiltä muun muassa boheemit ja vintage-tyyliset ratkaisut, itämaista tunnelmaa henkivät mattovaihtoehdot sekä luonnollisemmat ryijymatot kauniissa keltaisen sävyissä. Rohkeammille sisustajille tarjolla on myös kattava valikoima graafisia ja abstrakteja mattoja, joiden kaunis kuviointi tekee sisustuksesta kiinnostavan ja ajattoman.

Keltaiset matot - hoito ja puhdistus

Suurin osa valikoimamme keltaisista matoista on helppohoitoisia ja kestää hyvin kulutusta. Pitkäikäisyyden takaamiseksi keltaiset matot, kuten muutkin kodin matot, kannattaa kuitenkin huoltaa asianmukaisesti. Villasta valmistetut keltaiset mattomme hylkivät luontaisesti likaa ja ovat siksi helppo pitää puhtaana ja siistinä pitkään. Villamatoille riittää yleensä säännöllinen imurointi, mutta ne on mahdollista pestä myös vedellä tarpeen tullen. Mikäli villamatolle ilmestyy tahroja, tulisi ne pestä heti miedolla saippualiuoksella hellästi painellen. Paras raikastus villamatoille on kuitenkin lumipesu. Keltaiset puuvillamatot on niin ikään helppo puhdistaa itse - pienemmät puuvillamatot puhdistuvat näppärästi pesukoneessa ja suuremmat matot voidaan pestä vaakatasossa esimerkiksi mattolaiturilla. Puuvillamattoja ei kuitenkaan tarvitse pestä jatkuvasti, vaan viikoittaisessa huollossa kunnon tamppaus yleensä riittää. Muut luonnonkuidut, kuten sisal ja juutti, puhdistuvat puolestaan kevyesti pyyhkimällä. Tekokuitujen, kuten viskoosin huollossa riittää säännöllinen imurointi. Mikäli mattoon tulee tahroja, voidaan ne poistaa varovasti painaen nahkean mikrokuituliinan avulla. Kodin kaikkien mattojen kunnossapito on melko huoletonta, kunhan muistaa pitää mielessä muutaman perusasian: Kaikki kodin matot kannattaa materiaalista riippumatta imuroida säännöllisesti – myös niiden kääntöpuolelta. Myös satunnainen parin tunnin ulkona tuuletus auttaa pitämään matot raikkaina ja hyväkuntoisina. Talvella matot kannattaa heittää ulos lumen pestäväksi, sillä lumi poistaa tehokkaasti pintaan jääneen pölyn sekä kodista tarttuneet tuoksut. Tahrat kannattaa poistaa matoista aina tuoreeltaan, mutta mikäli lika ehtii kuivua tai se on hyvin vastustuskykyinen, voi maton pintaa harjata hellästi pehmeillä harjaksilla. Toisinaan harjaus irrottaa tahrat jopa tehokkaammin kuin rätillä hankaaminen.

Keltaiset matot eri tiloissa - eteinen, keittiö, ruokailutila, olohuone

Eteisen, keittiön, olohuoneen, ruokailuhuoneen ja makuuhuoneiden mattojen valinnoissa on otettava huomioon tilan koko ja käyttötarkoitus. Maton koon on oltava oikea suhteessa tilaan. Jos koon hahmottaminen tuntuu kotioloissa vaikealta, voi maton ääriviivat teipata ensin kokeeksi lattiaan. Eteisen matto tulee tilaan, jota käytetään paljon. Eteinen voi olla pieni tai kapea, ja siihen saattaa avautua useita ovia. Mikäli materiaali on kulutusta ja likaa kestävää, voi kapea keltainen matto sopia tilaan hyvin ja tuoda muuten pimeään eteiseen ripauksen valoa. Pyöreä matto taas sopii hyvin aulaan ja tilaan, jossa on monta ovea. Iloisen keltainen pyöreä matto voi sopia lastenhuoneeseen ja se voi olla myös esimerkiksi pienessä keittiössä pirteä väriläiskä. Isommassa keittiössä on hyvä, jos matto on kooltaan riittävän suuri, jolloin ruokailutilan pöytä tuoleineen mahtuu hyvin sen päälle. Keittiön ja ruokailutilan maton materiaalin on hyvä olla myös likaa hylkivää, sillä näissä tiloissa läiskeet ja tahrat ovat mahdollisia. Isoon olohuoneeseen voidaan valita näyttävä, kuviollinen keltainen matto tai vaikka murretun keltainen, maanläheinen matto. Keltaiset matot voivat olla iloinen väriläiskä myös muuten hillityn olohuoneen musta-valkoisessa sisustuksessa. Makuuhuoneen maton valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota kalusteiden sijaintiin, mutta muutoin makuuhuoneisiin sopivat niin pyöreät kuin suorakulmaisetkin matot. Tärkeintä uuden maton valinnassa on, että se on asukkaiden maun mukainen, mutta toisinaan voi olla aiheellista harkita uutta mattoa myös terveydellisten seikkojen kannalta. Esimerkiksi allergiakoteihin kannattaa materiaaliksi valita ensisijaisesti luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa, villaa ja sisalia.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)