• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Keltaiset matot

Trendcarpet tarjoaa sinulle paljon hienoja mattoja eri keltaisen sävyissä, joko kuviolla tai ilman. Keltainen on väri, jota on kuvailtu aktivoivaksi, joka antaa meille energiaa ja optimistisuutta, ja jota tarvitsemme silloin tällöin - jopa usein. Meiltä löydät edullisia keltaisia mattoja puuvillaa sekä hieman ylellisempiä mattoja - päätät itse mitä tasoa haluat.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Keltaisia mattoja puuvillaa, villaa & viskoosia

Keltainen on väri joka aktivoi, antaa energiaa ja optimistisuutta. Sinulle, joka haluat sisustaa useamman huoneen sillä ajatuksella, on meillä Trendcarpetilla sinulle monta jännittävää vaihtoehtoa, joista voit valita suosikkisi. Ehkäpä sinulle riittää Horredsmattanilta kuvioitu keltainen matto, joka ei ole kovin intensiivinen? Tai kenties haluat todella hienon ja eksklusiivisen käsinkudotun villamaton, joka lähes loistaa? Meiltä löydät monia upeita vaihtoehtoja ihan jokaiseen tyyliin. Haluatpa sitten hienovaraisen keltaisen sävyn huoneeseen, tai päinvastoin sisustaa huoneen niin keltaiseksi että se näyttää pääsiäistipun juhlapaikalta - meillä on jotain juuri sinulle.

Osta keltainen matto nopealla toimituksella ja ilmaisilla toimituskuluilla

Sinulla on paljon malleja ja materiaaleja joista valita keltainen mattosi, tai kenties päädyt lopulta eriväriseen mattoon? Sininen, joka tuo rauhaa ja rentoutumista, tai ehkä valkoinen, jolla saat neutraalin ja valoisan tunteen? Päätös on sinun ja voit rauhassa tutustua valikoimaan. Kun olet tehnyt päätöksen, saat ilmaiset toimituskulut ja palautuksen, sekä 14 päivän avokaupan. Olet jo varmasti huomannut, että hintamme ovat todella kilpailukykyiset. Tervetuloa meidän asiakkaaksi!

 

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski