Lasten matot

Löydät meiltä lasten matot erilaisiin tarpeisiin, pieniin ja isompiinkin lastenhuoneisiin. Mattojemme värivalikoima

kattaa laajan kirjon erilaisia neutraaleja värejä, pastelleja ja kirkkaita värejä. Perinteiset vaaleanpunaiset ja vaaleansiniset matot löytävät aina paikkansa pienten poikien ja tyttöjen huoneista, mutta niiden lisäksi meiltä löytyy myös paljon unisex-vaihtoehtoja. Reippaan kirkasvärinen matto ilahduttaa niin poikia kuin tyttöjäkin. Lasten matot sopivat erinomaisesti jo pienen vauvan huoneeseen, mutta kategoriasta voi löytyä jotain mieluista vielä teini-ikäisellekin – ja tietenkin myös lapsenmielisille aikuisille. Hauskat ja raikkaat kuviot tuovat mielenkiintoa ja vaihtelua tilaan, ja toisaalta yksinkertaisemmat mallimme jättävät visuaalisesti tilaa huoneen muille elementeille kuten leluille, julisteille ja muille tärkeille esineille. Suurin osa lasten matoistamme on helppohoitoisia synteettisiä villamattoja.

Lue lisääSulje
+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Tutustu muihin luokkiin

VAALEANPUNAINEN MATTO LASTENHUONEESEENLASTEN MATTO MAAILMANKARTTALASTEN MATTO TÄHDETSININEN MATTO LASTENHUONEESEENVIHREÄ MATTO LASTENHUONEESEENHARMAA MATTO LASTENHUONEESEEN | LASTEN MATTO ELÄINBEIGE LASTENTARHAN MATTOLASTEN MATTO VAALEANPUNAINENLASTEN MATTO MERIROSVOLASTEN MATTO 160X230 | LASTEN MATTO 120X170LASTEN MATTO KATULASTEN MATTO PYÖRISTÄÄPYÖREÄ MATTO LASTENHUONEEN

Lasten matot – näin valitset maton lastenhuoneeseen

Matto on usein se sisustuselementti, josta kannattaa aloittaa huoneen sisustaminen. Matto peittää ison osan pienen huoneen lattia-alasta, joten se vaikuttaa hyvin paljon tilan ilmeeseen. Harmoniaa ja tiettyä rauhallisuutta saa lastenkin huoneeseen, kun esimerkiksi verhojen ja vuodevaatteiden värit on poimittu matosta. Kun matto on valittu hyvin ja huolella, sen varaan on helppoa rakentaa koko huoneen ilme. Lasten matot voivat olla leikkisiä ja täynnä kirjavia kuvia. Ne voivat toisaalta olla myös hyvinkin yksinkertaisia. Lastenhuone matto voi koota sisustuksen yhteen ja tehdä siitä visuaalisesti harmonisen – ainakin siksi hetkeksi, kun lelut eivät ole vallanneet koko huonetta. Matto on hyvä tapa lisätä lapselle mieluisia teemoja sisustukseen. Oli lapsesi sitten innokas jalkapalloilija, heppahullu tai dinosaurusten lumoihin jäänyt harrastaja, valikoimastamme löytyy hyviä vaihtoehtoja, joista hän varmasti innostuu. Jos yhtä tiettyä kiinnostuksen kohdetta ei ole, neutraalit sävyt toimivat hyvänä pohjana monelle teemalle.

Valitse matot lastenhuone käyttöön yhdessä lapsen kanssa

Lastenhuoneen muutosten suunnittelu sekä maton valitseminen voi olla mukavaa yhteistä tekemistä lapsen kanssa. Jo pienenkin lapsen kanssa voi hyvin harjoitella nettiostosten tekemistä, vaikka pienen keskittyminen ei välttämättä riitäkään pitkälle. Valitse valmiiksi vaihtoehtoja, joita itse voisit ajatella lapsen huoneeseen, ja avaa ne etukäteen selaimen eri välilehtiin. Näin lapsen mielenkiinto ei ehdi herpaantua, kun voit esitellä peräjälkeen useita erilaisia vaihtoehtoja. Lasten matot ovat kuvioiltaan ja väreiltään hauskoja, joten pienikin lapsi jaksaa olla kiinnostunut niistä. Kun olet itse valinnut vaihtoehdot etukäteen, et myöskään tule esitelleeksi lapselle mitään, mitä et halua kotiisi. Toimitusaikamme ovat hyvin kilpailukykyiset, joten tilaamasi matto lastenhuone käyttöön saapuu perille vaivattomasti. Täten kärsimättöminkin pieni sisustaja jaksaa odotella uutta sisustusartikkeliaan. Kun yhdessä valittu ja tilattu matto saapuu, on lapsellekin jännittävää päästä näkemään luonnossa, miltä tietokoneen tai tabletin näytöltä katsottu matto näyttää omassa huoneessa.

Lasten matot käytön mukaan

Valikoimamme lasten matot sopivat moniin erilaisiin tarpeisiin. Helppohoitoisuus on ominaisuus, jota kannattaa painottaa etenkin silloin, jos siivoaminen ei kuulu kenenkään perheenjäsenen lempiharrastuksiin. Esimerkiksi synteettiset villamattomme hylkivät likaa ja pölyä. Kun etsit mattoa pienen lapsen leikkien alustaksi, kannattaa valita pehmeä ja jämäkkä matto, jonka päällä on mukava istua, mutta joka ei kuitenkaan liu'u pois paikoiltaan railakkaan leikin tiimellyksessä. Jos lapsella on tarkka maku huoneensa suhteen tai toiveissa on esimerkiksi juuttimatto lastenhuoneeseen, hyviä vaihtoehtoja löytyy myös Trendcarpetin muilta osastoilta. Moni neutraali matto toimii yhtä hyvin lastenhuoneessa kuin vaikka eteisaulassa tai takkahuoneessa. Jos taas lapsi on pian jo teini, voit varautua vaihtelevaan makuun ostamalla edullisen maton, jonka voi vaihtaa uuteen matalalla kynnyksellä. Tärkeintä on valita matto lapsen omiin toiveisiin, ikään sekä huoneen tyyliin sopivaksi. Kannattaa myös huomioida, että mielen muuttuessa trendikäs tai tyyliltään ajaton, siistinä pysynyt matto on helppo siirtää koristamaan kodin muita tiloja.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)