• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Lasten matto pyöristää

Pyöreä matto lastenhuoneeseen. Se on oiva valinta ja tuo kodikkaan vaikutelman huoneeseen. Maton materiaaleja meillä on erilaisia ja lastenhuoneeseen sopii yleensä pehmeä materiaali. Toinen tärkeä ominaisuus on maton painavuus. Kevyt matto saadaan nostettua helposti tuulettumaan ja ylimääräiset roskat on helppo ottaa siitä pois. Lisäksi pyöreä matto lastenhuoneeseen sopii yleensä kaikenlaisiin sisustusvalintoihin lastenhuoneessa.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Pyöreä matto lastenhuoneeseen

Pyöreä matto lastenhuoneeseen. Lastenhuoneessa maton kannattaa olla helposti puhdistettavaa materiaalia tai ainakin sellaista materiaalia, mistä epämääräiset tahrat lähtevät pois. Maton pinnaksi suosittelemme pehmeää materiaalia, jolloin esimerkiksi pienten lasten on helppo ja mukava leikkiä sen päällä. Erilaisilla kuvioilla saadaan trendikästä, leikkisää tai rauhallista ilmettä lastenhuoneeseen. Meiltä löytyy erilaisia, pyöreitä mattoja kaikenlaisiin lastenhuoneiden sisustuksiin.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU