Lehmäntalja - Tricolor Exotic

Tricolor Exotic on nimensä mukaisesti eksoottisemman näköinen lehmäntalja. Ainakin meille eurooppalaisille. Tricolor Exotic on taljamatto, jolla ovat ominaisia voimakkaat mustat ja ruskeat värit valkoisella taustalla. Tämä talja on kaikkein suosituin, mikä on helppo kuvia katsellessa ymmärtää. Näitä villein värein ja väriyhdistelmin koristeltuja taljamattoja ei löydy muualta kuin Kolumbiasta, ja yritämme hankkia tällaisia lehmäntaloja niin paljon kuin vain mahdollista.

Taljamatot – täällä on Euroopan suurin valikoima.

Trendcarpetilla on suuren eksoottisten lehmäntaljojen valikoiman lisäksi suuri valikoima mustavalkoisia taljoja, valkoruskeita taljoja ja harmaita ja beige-värisiä taljoja. Ylävalikossa tai vasemmasta valikosta pääset kätevästi suoraan etsimääsi taljakuvioon. Jos et ole varma minkä tyyppisen taljan haluat ja haluat katsella koko taljavalikoimaamme, se löytyy täältä.

Kun ostat lehmäntaljasi ennen klo 14, lähetämme sen jo tänään.

Kaikki eksoottiset lehmäntaljat ovat varastossa, ja Trendcarpet toimittaa taljan samana päivänä, jos tilaus tehdään ennen klo 14. Saat täsmälleen kuvassa näkemäsi taljan, ja uskallamme luvata, että et pety, kun laitat eksoottisen lehmäntaljan kotisi lattialle.

+ Lisää-
Väri
Tyyppi
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)