• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Lehmäntalja matto - Euroopan suurin valikoima

Trendcarpetin lehmäntaljat tuodaan suoraan tarkasti valikoiduilta parkituslaitoksilta Brasiliasta, Argentiinasta ja Kolumbiasta. Kaikkein laadukkaimmat ja hienoimmin kuvioidut lehmäntaljat tulevat Etelä-Amerikasta. Aito lehmäntalja on ainutlaatuinen, kahta samanlaista ei ole. Aito lehmäntalja tuo kotiisi elämää, tyyliä ja luonnetta. Kaikki Trendcarpetin lehmäntaljojen laatutaso on 1A, joka on korkein laatutaso.

Tilaa lehmäntaljasi ennen klo 14, niin lähetämme sen tänään.

Kaikki kotisivulla näkemäsi lehmäntaljat ovat varastossa, ja kun teet tilauksen ennen klo 14 (maanantaista perjantaihin), lehmäntalja pakataan ja lähetetään samana päivänä. Jos tilaat lehmäntaljan viikonlopun aikana, se lähetetään maanantaina. Voit tilata lehmäntaljan laskua vastaan (saat ensin taljan ja laskun viikon kuluttua) tai maksaa sen kortilla, pankkisiirrolla tai PayPalista.

Väri
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Lehmäntalja – taideteos lattialla.

Trendcarpetilla on Euroopan suurin valikoima lehmäntaljoja. Jos haluat mennä suoraan etsimääsi väriin tai kuvioon, voit valita lehmäntaljan seuraavista luokista:

» Valkoruskeat/eksoottiset lehmäntaljat     

         

•    Lehmäntaljat – valkoruskeat

•    Lehmäntaljat – beiget, harmaat ja valkoiset

•    Lehmäntaljat – tricolor (musta/ruskea/valkoinen)

•    Lehmäntaljat - eksoottiset (ainutlaatuinen värien ja kuvioiden yhdistelmä)

»  Mustat/valkoiset lehmäntaljat     

•    Lehmäntaljat - mustat

Kaikki lehmäntaljat ovat korkeinta laatua. Trendcarpet käyttää vain 1A-laatuisia lehmäntaljoja. Eteläamerikkalaisilla on vuosikymmenten kokemus lehmäntaljojen talteenotosta jalostamisesta äärimmäisen kestäviksi ja kauniiksi matoiksi.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski