• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Lehmäntalja - Tricolor

Ihmeellisen kaunis Tricolor-lehmäntalja on varmasti harkitsemisen arvoinen. Euroopassa emme ole tottuneet väreihin, mutta näitä lehmäntaljoja löytyy parhaiten Kolumbiasta. Voimakkaat ruskeat ja mustat värit muodostavat ihmeellisen yhdistelmän, joka tekee kodistasi välittömästi katseenvangitsijan.

Lehmäntaljat – täällä on suurin valikoima.

Jos olet etsimässä lehmäntaljamattoa, toivottavasti Trendcarpet on oikea paikka mistä etsiä. Meillä on Euroopan suurin valikoima taljamattoja. Varastossamme on niitä aina 500 – 1000 kappaletta. Vasemman ja ylävalikon kautta löydät kätevästi suosikkikuviosi – ja jos et ole varma, minkälaisen taljamaton haluaisit ja haluat nähdä koko varastovalikoiman, se löytyy täältä.

Tilaa taljamattosi turvallisesti laskua vastaan.

Voit tilata taljamattosi turvallisesti laskua vastaan Trendcarpetilta. Kaikki ennen klo 14 tehdyt taljatilaukset lähetään samana päivänä (arkipäivinä) ja toimitetaan seuraavana arkipäivänä. Jos valitset maksutavaksi laskun, saat ensin lehmäntaljasi ja sitten viikon kuluttua saat laskun. Maksaa voi tietenkin myös kortilla, PayPalista tai pankkisiirrolla.

Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)