• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Luonnonvaalea matto

Haaveiletko boheemisisustuksesta, tai kiinnostaako sinua skandinaavinen sisustustyyli? Trendcarpet luonnonvaalea matto on omiaan juuri sinulle. Tämä upea ja laadukas matto toimii vaaleasta sisustuksesta pitävän sisustajan unelmakappaleena, sillä se mahdollistaa monet eri ratkaisut muualla huoneessa. Luonnonvaalea matto on trendikäs ja laadukas valinta ympärivuotiseen käyttöön. Se tuo pehmeyttä ja kauneutta tilaan sopien sekä olo- että makuuhuoneeseen.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Luonnonvaalea matto kehystää huoneen tyylistä tinkimättä

Luonnonvaalea matto kerää vierailijoiden katseet, eikä syyttä. Turvallinen ja pehmeä, luonnollinen sävy heleyttää huoneen värimaailmaa ja luo rauhallista ja lämmintä tunnelmaa. Luonnonvaalea sävy sopii lattialle kuin lattialle, lattiamateriaalista riippumatta, ja se myös pehmentää kovia värieroja tuoden harmoniaa ja valoa eri tiloihin. Luonnonvaalea matto kehystää huoneen ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia muulle sisustukselle.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)