• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Azilal-matot

Vuoteen 1990 saakka Atlasvuorten korkeuksien kiviseltä, karulta ja vaikeapääsyiseltä Azalilin alueelta peräisin olevat matot olivat salaisuus, löytämätön aarre. Kukaan vuorten alapuolella asuva ei tuntenut Ourika- eli Azilal-mattoihin kudottua taidetta. Nyt 25 vuotta myöhemmin on toisin...

Azilal-matto on harvinainen ja...

...taidemaailmassa ennenkuulumattoman arvostettu. Pariisin, Tokion ja USA:n gallerioissa Azilal-mattoja esitellään silkkana taiteena. Azilal-matot kuten muutkin arvostetut marokkolaiset matot kuten Beni Ourian -matot ovat alueen naisten kutomia. Ja kuten Beni Ourain -matot Azilal-alueen matotkin ovat naisten omista elämänkokemuksistaan kutomia. Tavallisimmat matoissa esiintyvät symbolit viittaavat äitiyteen, lasten syntymiseen, häihin. Myös onnen ja menestyksen symbolit ovat yleisiä. Matot kudotaan Azilal-alueella vaeltavien lampaiden villasta. Azilal-mattoja somistavat voimakkaat ja kauniit värit ovat peräisin alueen luonnossa kasvavista kasveista ja marjoista.

Kaikki Azilal-matot ovat uniikkeja.

Jokainen Azilal-matto on erilainen. Niitä ei kudota kaupallisiin tarkoituksiin eikä minkään mallin mukaan. Trendcarpet valokuvaa kaikki Marokosta saamansa matot, ja kun matto on tilattu ennen klo 14, se lähetetään samana päivänä.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa
Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)