• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Azilal-matot.

Vuoteen 1990 saakka Atlasvuorten korkeuksien kiviseltä, karulta ja vaikeapääsyiseltä Azalilin alueelta peräisin olevat matot olivat salaisuus, löytämätön aarre. Kukaan vuorten alapuolella asuva ei tuntenut Ourika- eli Azilal-mattoihin kudottua taidetta. Nyt 25 vuotta myöhemmin on toisin...

Azilal-matto on harvinainen ja...

...taidemaailmassa ennenkuulumattoman arvostettu. Pariisin, Tokion ja USA:n gallerioissa Azilal-mattoja esitellään silkkana taiteena. Azilal-matot kuten muutkin arvostetut marokkolaiset matot kuten Beni Ourian -matot ovat alueen naisten kutomia. Ja kuten Beni Ourain -matot Azilal-alueen matotkin ovat naisten omista elämänkokemuksistaan kutomia. Tavallisimmat matoissa esiintyvät symbolit viittaavat äitiyteen, lasten syntymiseen, häihin. Myös onnen ja menestyksen symbolit ovat yleisiä. Matot kudotaan Azilal-alueella vaeltavien lampaiden villasta. Azilal-mattoja somistavat voimakkaat ja kauniit värit ovat peräisin alueen luonnossa kasvavista kasveista ja marjoista.

Kaikki Azilal-matot ovat uniikkeja.

Jokainen Azilal-matto on erilainen. Niitä ei kudota kaupallisiin tarkoituksiin eikä minkään mallin mukaan. Trendcarpet valokuvaa kaikki Marokosta saamansa matot, ja kun matto on tilattu ennen klo 14, se lähetetään samana päivänä.

Näytä lisää suodattimiaTarkastele vähemmän suodattimia
Väri
Leveys
Pituus
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Tyhjennä

Matot

Huoneet

Värit

koko

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskFrançaisNederlands