• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Matot 200 x 140 cm

Tästä matot 140 x 200 cm -tuoteryhmästä löydät monia upeita olohuoneen mattoja - tai mattoja muihin huoneisiin - monessa eri värissä ja kuosissa. Kaikkea kevyistä puuvillamatoista tai wilton-matoista lähtien aina tukevaan villamattoon, viskoosimattoon tai miksei luonnolliseen Sisal-mattoon. Tuoteryhmässä 140 x 200cm on yli 600 mattoa, joista kaikki lähetetään ilmaisilla toimituskuluilla ja maksuttomalla palautuksella.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Tyylikkäät ja modernit 140 x 200cm matot

Trendcarpetin matoista löydät mattoja klassisessa koossa 140 x 200cm, jota myös kutsutaan “kahdeksan neljäsosaa” -nimellä. Näistä esimerkkinä wilton-matto, joka kuuluu Trendcarpet Art Line -kokoelmaan. Se on matto, joka on inspiroitunut modernista matosta, eikä vähiten upean värikkäistä, ennen kaikkea klassisista itämaisista matoista. Wilton-matot ovat todella suosittuja, sillä ne kudotaan koneen avulla ja saavat näin ollen edullisemman hinnan, ja ovat kuitenkin todella kauniita mattoja.

Kaikki 140x200 cm matot toimitetaan ilmaisilla toimituskuluilla ja maksuttomalla palautuksella

Kaikki Trendcarpetin tilaukset lähetetään turvallisesti ja varmasti ilmaisilla toimituskuluilla ja maksuttomalla palautuksella. Mattosi kokoa 140 x 200 cm toimitetaan DHL-kuljetuksella, ja voit myös valita kotiintoimituksen, jolloin matto toimitetaan kotiovellesi. Kaikki matot ovat varastossa ja lähetetään heti, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. 

 

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski