• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Matot 240 x 340 cm

Tutustu laajaan valikoimaamme suuria mattoja koossa 240 x 340 cm Trendcarpetissa. Nämä matot eivät ole pelkästään sisustusyksityiskohta, vaan myös käytännöllinen ratkaisu lämpimän ja kutsuvan tunnelman luomiseksi kotiisi. Sekoitus modernia ja perinteistä suunnittelua tarjoamme jotain jokaiseen tyyliin ja makuun.

Missä 240 x 340 cm:n kokoinen matto sopii?

Tämän kokoinen matto sopii erinomaisesti suuriin huoneisiin kuten olohuoneisiin, ruokasaleihin tai suuriin makuuhuoneisiin. Sen antelias mitoitus auttaa määrittelemään tilaa ja luo yhtenäisen ja kutsuvan tunnelman huoneeseen. Se voi toimia myös äänenvaimentajana kaikuvissa tiloissa.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Osta 240 x 340 cm:n kokoisia mattoja verkossa

Trendcarpetissa ymmärrämme, kuinka tärkeää on löytää täydellinen matto kotiisi. Siksi tarjoamme helpon ja turvallisen online-ostoksen laajan valikoiman suuria mattoja. Valitse eri materiaaleista ja malleista löytääksesi juuri sinun tyyliisi ja tarpeisiisi sopivan.

Mitkä ovat suuren maton edut?

Suuri matto voi muuttaa huonetta lisäämällä tekstuuria, väriä ja lämpöä. Se auttaa jakamaan huoneen eri osiin, mikä on erityisen hyödyllistä avoimissa pohjaratkaisuissa. Lisäksi se edistää kodikkaampaa ja kutsuvampaa ilmapiiriä, samalla suojellen lattiaa kulumiselta. Suuri matto on sijoitus, joka parantaa sekä mukavuutta että tyyliä kodissasi.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)