Matot ulos

Valikoimastamme löytyy lukuisia tyylikkäitä mattoja, joiden avulla luot pihastasi omannäköisen ja rauhoittavan keitaan. Tyylikkään ulkonäön lisäksi käytännöllisyys sekä helppohoitoisuus ovat erityisen tärkeitä ulkomatoissa, ja siksi useimpien ulkomattojemme materiaalina on kestävyydestään tunnettu 100 % polypropeeni. Polypropeeni on oiva materiaali ulkomatoille, sillä se on tarpeeksi jämäkkä ulkokäyttöön. Polypropeeni on lisäksi vedenkestävää, joten sen puhdistus on yksinkertaista ja tahrojen poisto helppoa. Ulkomatoiksi soveltuvat hyvin esimerkiksi ajattomat Wilton-matot, jotka ovat tyylikkäitä koneella valmistettuja mattoja. Sekä Wilton-matot että matot ulos -valikoimamme muut vaihtoehdot ovat saatavilla useissa eri väreissä.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Valitse mieleisesi tyyli ja väritys matot ulos -valikoimastamme

Matot ulos -valikoimamme sisältää sekä suorakaiteen muotoisia että pyöreitä mattoja. Suorakaiteen muotoiset matot toimivat hyvin useimmissa tiloissa niin sisällä kuin ulkona. Pyöreillekin matoille on paikkansa, ja ne sopivat esimerkiksi pyöreiden pöytien alle tai piristäviksi yksityiskohdiksi kulkutiloihin. Useat ulkomatot ovat väritykseltään melko yksinkertaisia, ja niissä dominoivat harmaat, valkoiset tai muuten hillityt sävyt, kuten sinisen eri vivahteet. Valikoimissamme on kuitenkin myös muutamia räväkämpiä kuviointeja. Toimiva värimaailma riippuu täysin siitä, minkälaista tunnelmaa tavoittelet ja mitä muita värisävyjä parvekkeelta tai terassilta löytyy. Hillitympi matto voi tasapainottaa värikkäitä kukkaistutuksia, mutta yhtä hyvin voit iloitella väreillä niin kukissa kuin matossakin. Myös yksinomaan rauhallisista sävyistä koostettu sisustus voi olla hyvin toimiva valinta parvekkeelle tai terassille – ehkä haluat rentoutua seesteisessä tunnelmassa.

Ulkomatto on trendikäs ja käytännöllinen

Ulkomatot ovat trendikkäitä ja tuovat ulkotiloihin pirteää ilmettä. Niiden avulla terassille tai parvekkeelle saa luotua sisätilan tuntua, ja ne tekevät kesäisestä terassista tai parvekkeesta parhaimmillaan kodikkaan lisähuoneen. Maton avulla saat parvekkeelle tai terassille väriä, ja eri tyylisillä matoilla saat luotua entistä persoonallisemman tilan. Ulkotilojen lattiat ovat myös toisinaan kesälläkin viileitä, ja toisaalta helteellä liiankin kuumia. Ulkomatto tasaa lämpötilaa, ja se tuntuu jalkojen alla miellyttävältä. Matto myös suojaa sen alla olevaa lattiaa, kuten laudoituksen maalipintaa. Lasitetulla parvekkeella tai terassilla ulkomatto toimii ympäri vuoden. Kaikki ulkomattomme soveltuvat ulkotilojen lisäksi myös sisäkäyttöön. Voitkin siirtää maton talvella vaikkapa eteiseen. Matot ulos -valikoimamme on laaja, joten löydät varmasti tarpeisiisi ja tyyliisi sopivan maton.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)