• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Matto 80x150

Mattovalikoimamme on Euroopan laajin ja se kattaa runsaasti myös eri kokoja. Lähes kaikista malleistamme löytyy matto 80x150 cm koossa. Tämä koko on hyvin yleinen ja valikoimastamme löytyy niin muovimattoja, villamattoja, keinokuituisia mattoja, tiiviisti kudottuja ohuita, ja ylellisen pehmeitä ja muhkeita mattoja. Olipa sisutettavaan tilaan haettu tyyli ja tunnelma mitä tahansa, niin myös erilaisia kuoseja ja kudontatekniikoita on laaja valikoima. Väreistäkään ei tarvitse tinkiä, kun matto 80x150 cm koossa löytyy kaikkia valikoimassamme olevia värejä, haettiinpa sisustukseen viileämpää tai lämpimämpää tunnelmaa. Kuviointien valikoimista löytyy niin perinteisiä, moderneja ja selkeälinjaisia tai runsaita itämaisia kuvioita.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Matto 80x150 on käytännöllinen monella tapaa

Lähes kaikki valikoimamme mallit kattavat matot koossa 80x150. Matto 80x150 on hyvin yleinen koko sisustuksessa sen monipuolisten käyttömahdollisuuksien ja käytännöllisyytensä vuoksi. Sisustuksen tunnelmaa on helppo muokata pienehköä mattoa vaihtamalla. Jo pelkästään olemassa olevien pienehköjen erilaisten mattojen paikkojen vaihtaminen muuttaa nopeasti sisustuksen ulkonäköä ja käytössä olevan tilan tunnelmaa. Tämän kokoluokan matot ovat myös kevyitä ravistella ulkona ja tarvittaessa myös pestä. Pienissä opiskelija-asunnoissa tämän kokoiset matot ovat kuin suunniteltuja sisustamiseen ja niillä saadaan persoonattomiin opiskelija-asuntoloihin yksinkertaisesti luotua kodikkuutta ja persoonallista ilmettä. Matto 80x150 -valikoimamme kattaa niin helposti puhdistettavat tiiviisti kudotut, matalat matot kuin myös ylellisen muhkeat ja pehmeät nukka- ja ryijymatot. Unohtamatta moderneja ja taiteellisen abstrakstikuvioisia mattoja, joilla voi helposti luoda hyvin ylellistä tunnelmaa sisustettavaan tilaan.

Yhdistele rohkeasti eri materiaaleja ja värejä

Matto 80x150 sopii moneen tilaan ja tämän kokoisilla matoilla voidaan luoda hyvin persoonallisia sisustuskokonaisuuksia, kun yhdistellään erilaisia materiaaleja ja kuoseja toisiinsa. Pienehkön kokonsa vuoksi tämän kokoisella matolla on rajattomasti käyttömahdollisuuksia. Matoilla voi koostaa mielenkiintoisia kokonaisuuksia yhdistelemällä rohkeasti eri värejä sisustukseen. Matto toimii kauniisti väripilkkuna ja esimerkiksi abstrakteilla kuvioilla voidaan luoda sisutukseen mielenkiintoisia yksityiskohtia. Sitä voi käyttää esimerkiksi perinteisesti lattialla pienemmässä tai suuremmassa tilassa, sitä voi käyttää terassipenkillä pehmusteena tai modernin abstraktin kuvion voi ripustaa seinälle taiteelliseksi seinävaatteeksi. Se sopii niin eteiseen, keittiöön makuuhuoneeseen kuin olohuoneeseen ja ulkotiloissakin se luo viihtyisää tunnelmaa. Parveke tai terassi muuntautuu nopeasti viihtyisäksi olohuoneeksi laittamalla vain maton lattialle ja kokonsa puolesta matto 80x150 sopii myös pienelle parvekkeelle tai terassille.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski