• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

nl - Patchwork Vloerkleed

Välkommen till Trendcarpets distinkta kollektion av Matta Patchwork, där varje matta är ett konstverk och varje tråd berättar en historia. Denna kollektion är skapad för att ge ditt hem en unik karaktär och en känsla av konstnärlig mångfald.

Matta Patchwork - Snabb leverans

Matta Patchwork är inte bara en matta; det är en resa genom tid och stil. Varje matta är sammansatt av noggrant utvalda tygbitar och färger, skapade för att harmonisera och skapa en visuell fest för dina golv. Oavsett om du väljer en färgstark kombination eller en subtilare palett, kommer varje matta att vara ett uttryck för din individuella smak.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Varje matta i denna kollektion är handplockad för att säkerställa högsta kvalitet och unik design. Materialet är slitstarkt och skapar en behaglig känsla under dina fötter samtidigt som det ger ditt rum en konstnärlig touch.

Matta Patchwork - Fri frakt och retur

Upptäck konstnärlig frihet och skapa ett rum med egen karaktär med en Matta Patchwork från Trendcarpet. Låt varje steg du tar vara en resa genom tid och stil, och ge ditt hem en touch av konstnärlig mångfald.

Utforska vår kollektion idag och låt Matta Patchwork bli det konstverk som definierar din unika inredningsstil.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)