• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Trendcarpet Art Line - Klassiset ja modernit olohuoneen matot

Inspiraationa taide ja muoti, eksklusiivisia design-mattoja ja itämaisten mattojen klassisia kuvioita - Trendcarpet on yhdessä suunnittelijoiden kanssa valinnut upean mattovalikoiman laadukkaita mattoja loistavaan hintaan. Kuviot, materiaalit ja matot on valittu yhdessä suunnittelijoiden ja mattoasiantuntijoiden kanssa ja valmistettu siellä, missä asiantuntemus on parhaimmillaan, nimittäin Euroopan kahdessa mattojen valmistuksen mekassa, Belgiassa ja Turkissa. Lopputuloksena on kokoelma mattoja monessa eri kuviossa ja värissä - todella houkuttelevaan hintaan. Täältä löydät maton jokaiseen olohuoneeseen. Me kutsumme sitä Trendcarpet Art Line -kokoelmaksi.

+ Lisää-
Väri
Koko
Leveys
Pituus
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Olohuoneen mattoja synteettisestä villasta tai viskoosista

Olohuoneen matot Trendcarpet Art Line -kokoelmassa on valmistettu lähinnä kahdesta materiaalista: viskoosista tai synteettisestä villasta (polypropeeni). Näistä kahdesta materiaalista valmistetaan mattoja edulliseen tapaan, jotta saat fantastisen ja edullisen maton olohuoneeseen. Oman kokoelmamme lisäksi edustamme myös monia muita mattoja suosituista mattokategorioista. 

Tässä muutama esimerkki:

●    Villamatot

●    Viskoosimatot

●    Kelim-matot

●    Puuvillamatot

 

Kauniit ja suositut matot jokaiseen olohuoneeseen.

Ilmaiset postikulut & maksuton palautus kaikilla olohuoneen matoilla

Kaikki olohuoneen matot lähetetään - kuten muutkin matot Trendcarpetilla - ilmaisilla postikuluilla ja maksuttomalla palautuksella (jos matto pitäisi jostain syystä palauttaa). Kaikki matot löytyvät varastosta, ja jos kyseistä mattoa ei ole varastossa mutta saapumassa, näet toimituspäivän kun valitset haluamasi koon. Ostat turvallisesti valiten joko verkkopankkimaksun, korttimaksun tai laskun - voit siis saada maton kotiin ja maksaa ostoksesi vasta 14 vuorokauden kuluttua.

Suositut matot