• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Ovimatot

Trendcarpetilla ymmärrämme ensivaikutelman tärkeyden. Ovimattomme on suunniteltu paitsi pitämään kotisi puhtaana, myös toivottamaan vieraasi tyylikkäästi tervetulleeksi. Tarjoamme ovimattojen valikoiman, joka sopii jokaiseen kotiin ja makuun, klassisista nykyaikaisiin malleihin.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Miksi valita ovimatto?

Ovimatto on ensimmäinen puolustuslinjasi likaa ja kosteutta vastaan, jotka saattavat päästä kotiisi. Kyse ei ole pelkästään toiminnallisuudesta; hyvin valittu ovimatto voi myös parantaa eteisesi estetiikkaa. Trendcarpetilla tarjoamme ovimattoja eri materiaaleista ja kuoseista, jotka kaikki ovat helppohoitoisia ja kestäviä.

Mitkä värit sopivat ovimattoihin?

Ovimaton oikean värin valitseminen voi sekä heijastaa tyyliäsi että täydentää kodin sisustusta. Neutraalit värit, kuten harmaa, musta ja beige, ovat aina turvallisia valintoja, jotka sulautuvat helposti useimpiin sisustuksiin. Niille, jotka haluavat tehdä vaikutuksen, tarjoamme myös ovimattoja rohkeissa väreissä ja silmiinpistävissä kuvioissa, jotka voivat kohottaa minkä tahansa sisäänkäynnin ilmettä.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)