• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Paksu matto

Paksu matto antaa näköä, väriä ja kokoa kotisi jokaiseen huoneeseen. Olipa kyseessä keittiön, makuuhuoneen tai olohuoneen sisustaminen – pieni, suuri, pyöreä tai räiskyvän värikäs matto on loistava vaihtoehto! Paksu matto saa asuntosi tuntumaan kodikkaalta ja tunnelmalliselta. Lukuisat erilaiset vaihtoehdot koossa, väreissä ja materiaaleissa tarjoavat mahdollisuuksia virkistää niin perinteistä kuin modernimpaa sisustusta. Myös kuvioinneilla koristetut paksut matot tuovat kotisi sisustukseen upeita ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Korkealaatuiset paksut mattomme tuovat ripauksen uudenlaista tyyliä asuntosi sisustukseen ja saavat perheesi ja vieraasi viihtymään kodissasi. Tutustu laajaan mattovalikoimaamme ja valitse sinulle parhain vaihtoehto!

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Paksu matto tuo lämpöä ja pehmeyttä kotiisi

Paksu matto, kuten villamatto, puuvillamatto tai nukkamatto, on ihastuttavan tuntuinen jalkojen alla. Pöyheä paksu matto pehmentää myös kotisi ilmettä ja tuo tyylikkään silauksen esimerkiksi makuu- tai olohuoneeseen. Se eristää elämän ääniä vaimentamalla kaikuja asunnossasi ja tuo tilaan lisää lämmön ja kodikkuuden tuntua. Persoonallisuutta kotiisi tuova paksu matto vangitsee katseen ja kaunistaa kotiasi upeana sisustuselementtinä. Eri väreillä tai tyyleillä voit tuoda sisustukseen haluamaasi eloisuutta: tilan värimaailma tasapainottuu neutraalin värisellä paksulla matolla, kun taas kuvioitu matto toimii tehokkaasti huoneen katseenkääntäjänä. Mattoja on saatavilla myös useissa eri tyyleissä, kuten itämainen, boheemi tai vintage, joten löydät meiltä jokaiseen sisustustyyliin sopivat ratkaisut. Lisäksi paksut matot ovat helppohoitoisia ja niiden puhtaanapito on vaivatonta.

Muokkaa asuintilaasi tyylikkäällä matolla

Paksulla matolla voit korostaa, kehystää ja jakaa tilaa eri huoneissa riippuen tyylistä ja tarkoituksesta. Olohuoneessa maton koko kannattaa valita varmistamalla, että matto on leveämpi tai vähintään yhtä leveä kuin sohva. Paksu matto antaa näyttävästi tilaa myös esimerkiksi divaani- ja kulmasohvalle, kunhan matto on tarpeeksi suurikokoinen. Lastenhuoneessa iso ja paksu matto toimii pehmeänä alustana leikeille ja temmellyksille, ja eteistiloissa se toimii vaikuttavana katseenvangitsijana. Keittiössä ruokapöydän pituudella ja leveydellä on merkitystä oikean kokoista mattoa valitessa. Neljänistuttavan ruokapöydän ääreen sopii matto, jonka päällä kaikki ruokailijat istuvat tuoleillaan. Suuremmissa ruokapöydissä, joissa pöydän päädyt ovat myös käytössä istumatilana, kannattaa puolestaan varmistaa, että maton pituus ja leveys riittävät. Iso ja paksu matto kokoaa oleskelu- tai ruokailuryhmän kalusteet yhteen ja rajaa tilaa tarpeen mukaan.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)